Ένα υπέροχο κόκκινο χαλί: Οι ωραιότερες εμφανίσεις στα People's Choice Awards

Ένα υπέροχο κόκκινο χαλί: Οι ωραιότερες εμφανίσεις στα People's Choice Awards

Η περίοδος των βραβείων βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και αυτό σημαίνει μόνο ένα πράγμα: Κόκκινα χαλιά με εμφανίσεις που κάνουν την καρδιά μας να φτερουγίζει από χαρά.

Μέχρι τη στιγμή της αποκορύφωσης, η οποία θα έρθει φυσικά με την απονομή των Oscars στις 26 Φεβρουαρίου, απολαμβάνουμε κάθε ευκαιρία που μας δίνεται για να θαυμάσουμε τις ενδυματολογικές επιλογές των σταρ.

Αδιαμφισβήτητη νικήτρια της βραδιάς δεν ήταν άλλη από τη μία και μοναδική Jennifer Lopez, η οποία μέσα σε αυτό το συγκλονιστικό φόρεμα Reem Acra μας προκάλεσε απανωτά ρίγη συγκίνησης. Τα μαλλιά, το μακιγιάζ και φυσικά αυτό το βλέμμα απέδειξαν για ακόμη μία φορά γιατί αυτή η γυναίκα είναι αξεπέραστη.

Αυτό το χαλί όμως ήταν συνολικά υπέροχο. Η Priyanka Chopra έδειχνε γλυκιά σαν ζάχαρη και αφοπλιστικά όμορφη, η εκρηκτική μέσα στο πορτοκαλί κοστούμι της Ruby Rose μας έκανε να ποθούμε όσο τίποτα άλλο ένα σκούρο κραγιόν, ενώ η Ashley Green απέδειξε ότι λιλά και παγιέτες ταριάζουν ιδανικά μαζί.

Η Blake Lively δυστυχώς δεν είχε μια καλή βραδιά, αφού μαλλί και φόρεμα την έκαναν να δείχνει υπερβολικά φορτωμένη και αδικούσαν τη φιγούρα της.

Ωστόσο, πριν σας αφήσουμε να τις απολαύσετε, ας θέσουμε μια ρητορική ερώτηση: Πόσο ονειρεμένα είναι αυτά τα Gucci παπούτσια της Lori Loughlin με τις καρδιές;

Jennifer Lopez

Peoples Choice Awards Red Carpet