Susan Sarandon και Jessica Lange ετοιμάζονται να ξεμαλλιαστούν τηλεοπτικά και έχουμε τις πρώτες φωτογραφίες

Susan Sarandon και Jessica Lange ετοιμάζονται να ξεμαλλιαστούν τηλεοπτικά και έχουμε τις πρώτες φωτογραφίες
huffingtonpostcom

Όταν ακούσαμε για πρώτη φορά πως η Jessica Lange και η Susan Sarandon θα πρωταγωνιστούσαν ως Joan Crawford και Bette Davis, αντίστοιχα, στην νέα σειρά ανθολογίας του FX, «Feud: Bette and Joan», απλά δεν μπορούσαμε να περιμένουμε μέχρι να δούμε τη μεταμόρφωση της κάθε μίας για τις ανάγκες των ρόλων.

Και το Entertainment Weekly απάντησε στις προσευχές μας μέσα από το εξώφυλλο του τελευταίου τεύχους του, το οποίο κυκλοφόρησε την Πέμπτη και μας δίνει μια πρώτη, δυνατή γεύση από τα όσα θα δούμε στην τηλεόραση.

Απολαύστε λοιπόν την Lange και τη Sarandon, δύο από τις μεγαλύτερες ηθοποιούς της γενιάς τους, να αναπαριστούν δύο άλλες μεγάλες κυρίες του Hollywood.

Όπως διαβάζουμε στη λεζάντα, το «Feud» θα «εξιστορεί την έντονη σχέση ανάμεσα στη Davis και τη Crawford, η οποία ξεκίνησε στο αποκορύφωμα της διασημότητάς τους, κατά τις δεκαετίες του '30 και του '40». Η σειρά θα εξερευνά επίσης το πώς οι θρυλικές ηθοποιοί έφτασαν να συμπρωταγωνιστούν στην ταινία «What Ever Happened to Baby Jane», του 1962.

Για να καταλάβετε για τι είδους «διαμάχη» μιλάμε: Η Davis είχε πει κάποτε «Η καλύτερη στιγμή που έχω περάσει με την Joan Crawford, ήταν όταν την έσπρωξα από τις σκάλες στο “ What Ever Happened to Baby Jane”». Η Crawford, με τη σειρά της, είχε πει για την Davis πως «δεν είχε ποτέ μια ευτυχισμένη μέρα -ή νύχτα- στη ζωή της».

Στο τελευταίο τεύχος του EW, η Sarandon, η Lange και ο δημιουργός Ryan Murphy, μιλούν αναλυτικά για τη σειρά.

Η Sarandon εξηγεί πως, ενόσω έκανε έρευνα για το ρόλο, βρήκε αρκετές ομοιότητες ανάμεσα στην ίδια και τη Bette Davis.

«Ποτέ δεν θεώρησα τον εαυτό μου ως ένα από τα όμορφα κορίτσια... Οπότε την κατάλαβα κάπως και μπορούσα να ταυτιστώ μαζί της σε αυτό το κομμάτι», λέει η ηθοποιός, ενώ η Lange συμπληρώνει πως η ίδια δεν μπόρεσε να βρει την παραμικρή ομοιότητα με τη Crawford.

Για τον Murphy, ωστόσο, η σειρά δεν μένει μόνο στην ιστορία της διαμάχης των δύο ηθοποιών.

«Δεν με ενδιέφερε να κάνω μια γραφική σειρά», λέει στο EW. «Με ενδιέφερε η ιδέα του σεξισμού, της διάκρισης λόγω ηλικίας, του μισογυνισμού. Το να κλείνεις τα 40, τα 45, τα 50 και να νιώθεις στον κολοφώνα της δύναμής σου και ο κόσμος να λέει “Λοιπόν, τελείωσες”».

Η Lange είχε κάτι παρεμφερές να πει στο πάνελ του Television Critics Association: «Πιστεύω ότι στη σειρά ασχοληθήκαμε με αυτά τα θέματα (του σεξισμού, της διάκρισης λόγω ηλικίας και του μισογυνισμού) σε μεγάλο βάθος. Η Joan ήταν εκείνη την εποχή 10 χρόνια νεότερη από όσο είμαι εγώ τώρα, και η καριέρα της είχε τελειώσει».