Η Μέρκελ διαβάζει Playboy για να «αποκωδικοποιήσει» τον Τραμ πριν τη συνάντησή τους

Η Μέρκελ διαβάζει Playboy για να «αποκωδικοποιήσει» τον Τραμ πριν την πρώτη τους συνάντηση
playboy

Η Γερμανίδα Καγκελάριος, Άγκελα Μέρκελ φαίνεται πως θέλει να είναι όσο το δυνατό καλύτερα προετοιμασμένη για μια συνάντηση με τον νέο Πρόεδρο των ΗΠΑ- η οποία θα ήθελε να γίνει κατά το δυνατόν συντομότερα. Και επειδή δεν είναι από τους πολιτικούς που αφήνει τα πράγματα στην τύχη, η ίδια και το επιτελείο της σκέφτηκαν πως ο καλύτερος τρόπο για να «αποκωδικοποιήσει» τον Ντόναλντ Τραμπ και άρα να έχει περισσότερες πιθανότητες να τον «χειριστεί», είναι να μάθει όσο περισσότερα πράγματα γίνεται για την προσωπικότητα του.

Έτσι, σύμφωνα με το Bloomberg, που μεταφέρει πληροφορίες από πρόσωπα του στενού περιβάλλοντός της, η Μέρκελ παρακολουθεί παλιότερα βίντεο και συνεντεύξεις του Τραμπ. Έτσι η γερμανίδα Καγκελάριος φαίνεται πως χρειάστηκε να διαβάσει και...Playboy. Γιατί ήταν σε αυτό το περιοδικό που ο Tραμπ είχε δώσει μια συνέντευξη στην οποία ερωτηθείς εάν σκέφτεται να βάλει ποτέ για πρόεδρος των ΗΠΑ είχε απαντήσει: «Μόνο εάν οι ΗΠΑ συνεχίσουν να πηγαίνουν κατά διαόλου».

You categorically don't want to be President?

I don't want to be President. I’m one hundred percent sure. I'd change my mind only if I saw this country continue to go down the tubes.

Μεταξύ δε του «υλικού» που μελετά η Μέρκελ είναι δε που μελετά η κ.Μέρκελ είναι και η βιντεοσκοπημένη περιοδεία του νέου πρόεδρου, αμέσως μετά τις εκλογές στις ΗΠΑ που έχει τον τίτλο «Τhank you».

Σύμφωνα με το Bloomberg η Καγκελαρία στο Βερολίνο έχει έλθει ήδη σε επαφή με την ομάδα του Τραμπ προτείνοντας μια συνάντηση των ηγετών το αμέσως επόμενο διάστημα οποία θα δώσει την ευκαιρία στην Μέρκελ να ακούσει από πρώτο χέρι τις θέσεις του αμερικανού Προέδρου για την Ευρωπαϊκή Ένωση, το ΝΑΤΟ, το ελεύθερο εμπόριο κ.α.

Δημοφιλή