Σας έλειψαν τα 80's; Θα τα βρείτε στην Τεχνόπολη

Σας έλειψαν τα 80's; Θα τα βρείτε στην Τεχνόπολη

Εσείς πόση εϊτίλα αντέχετε;

Μπορείτε να τεστάρετε τον εαυτό σας στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, που σε συνεργασία με τη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση συμπράττουν φέτος στη διοργάνωση μιας ιστορικής, πολιτιστικής και αναβιωτικής έκθεσης με τίτλο «GR80s: Η Ελλάδα του Ογδόντα στην Τεχνόπολη», η οποία βάζει στην άκρη τη νοσταλγία και στοχεύει στην παρακολούθηση μιας πολυσήμαντης περιόδου της σύγχρονης Ιστορίας μας.

Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι τις 12 Μαρτίου (ώρες λειτουργίας: Τρίτη έως Παρασκευή 12.00 – 20.00, Σάββατο και Κυριακή 10.00 – 22.00) και ετοιμαστείτε για γερές δόσεις από σεμεδάκια της γιαγιάς, αφίσες στο υπνοδωμάτιο, φλιπεράκια, παπάκια, περιοδικά με φουσκωτά μαλλιά και... ΠΑΣΟΚ (πολύ ΠΑΣΟΚ!). Ό,τι δηλαδή μας έρχεται στο μυαλό όταν σκεφτόμαστε αυτή την δεκαετία που (ας μην το κρύβουμε) σημάδεψε πολλούς από εμάς.

18 περίπτερα, 4.000 εκθέματα, 1.000 σπάνιες φωτογραφίες, 400 ώρες προβολών, πάνω από 30 παράλληλες εκδηλώσεις, workshops, ομιλίες, σεμινάρια, parties, συναυλίες, δράσεις για όλες τις ηλικίες και πολλές εκπλήξεις σας περιμένουν για να ζήσετε ξανά ή να γνωρίσετε για πρώτη φορά όλες τις πτυχές της δεκαετίας του ’80 αλλά και τα γεγονότα που τη διαμόρφωσαν (αναλυτικά το πρόγραμμα).

Ακολουθούν φωτογραφίες (προσοχή NSFW)

GR80S

Δημοφιλή