Θα είναι ο Γιώργος Κιμούλης ο νέος διευθυντής του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος;

Θα είναι ο Γιώργος Κιμούλης ο νέος διευθυντής του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος;
Menelaos Myrillas SOOC

Ο Γιώργος Κιμούλης φαίνεται πως θα είναι ο νέος διευθύνων σύμβουλος στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, μια θέση που μέχρι πρότινος είχε ως επικρατέστερη υποψήφια τη Λούκα Κατσέλη.

Ο ίδιος ο κος Κιμούλης δήλωσε πως δεν θέλει να κάνει καμία δήλωση.

Ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης λέγεται πως είναι ο εκλεκτός του ελληνικού Δημοσίου, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Καθημερινή». Μάλιστα το όνομα του Γιώργου Κιμούλη είχε ακουστεί στον τελευταίο ανασχηματισμό για τη θέση του υπουργού Πολιτισμού, πρόταση που ο ίδιος δεν είχε επιβεβαιώσει αλλά ούτε και διαψεύσει.

Στις 29 Δεκεμβρίου 2016, το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος απεύθυνε επίσημα πρόσκληση στο ΕΔ να πιστοποιήσει την ολοκλήρωση των κατασκευαστικών εργασιών και να ξεκινήσει η παραλαβή του ΚΠΙΣΝ από τον τελικό του ιδιοκτήτη, την ελληνική κοινωνία, μέσω των φορέων που την εκπροσωπούν.

Η επίσημη παράδοση του ΚΠΙΣΝ στο Ελληνικό Δημόσιο θα πραγματοποιηθεί επισήμως στις 23 Φεβρουαρίου όταν, όπως είχε δηλώσει χαρακτηριστικά το ΙΣΝ: «το ΚΠΙΣΝ, ένας ζωντανός οργανισμός ανοιχτός σε όλους, θα παραδώσει τα κλειδιά στους πραγματικούς ιδιοκτήτες του, τους σημερινούς και μελλοντικούς επισκέπτες του».

Δημοφιλή