Αυτή (ίσως) είναι η πιο όμορφη πυροσβέστης στον κόσμο

Αυτή (ίσως) είναι η πιο όμορφη πυροσβέστης στον κόσμο

Γνωρίστε την πιο ωραία γυναίκα πυροσβέστη στον κόσμο, που εργάζεται παράλληλα ως personal trainer και είναι τόσο δυνατή που μπορεί να σηκώσει ένα πυροσβεστικό όχημα με τα χέρια της.

Ο λόγος για την Gunn Narten από τη Νορβηγία, η οποία από τη στιγμή που έφτιαξε λογαριασμό στο Instagram την ακολουθούν περισσότεροι από 48.000 followers και εκείνη φροντίζει με τη σειρά της να τους κρατά ανελλιπώς ενήμερους για τον δραστήριο τρόπο ζωής της.

Yesterday was legday...😜 #thestruggleisreal

A photo posted by Gunn Narten (@narten86) on

Η 30χρονη δηλώνει: «Αποφάσισα να γίνω πυροσβέστης όταν ήμουν μόλις 19 ετών. Πάντα ήθελα να νιώθω δραστήρια και ότι αποτελώ μέρος μίας μεγάλης ομάδας».

«Όταν ανακάλυψα ότι θα μπορούσα να συνδυάσω μία σωματική εργασία, με απαιτητικά καθήκοντα, βοηθώντας παράλληλα τους συνανθρώπους μου, η επιλογή ήταν απλή. Δεν το μετάνιωσα ποτέ. Λατρεύω τη δουλειά μου».

«Όταν έκανα αίτηση για τη δουλειά στο πυροσβεστικό τμήμα η μητέρα μου, μου είπε: "Δεν έχω ξανακούσει ποτέ για γυναίκα πυροσβέστη, πριν από εσένα.. γιατί έκανες αυτή την επιλογή"».

«Και τότε της απάντησα: "Γιατί όχι;».

Πριν από περίπου τέσσερα χρόνια, η super-fit Gunn αποφάσισε επίσης να γίνει personal trainer και τώρα όταν δεν ασχολείται με την κατάσβεση πυρκαγιών, σηκώνει βάρη.

Πηγή: Daily Mirror

Δημοφιλή