Ο γιος του Χιου Χέφνερ εξηγεί πως είναι να μεγαλώνεις στην έπαυλη του Playboy

Ο γιος του Χιου Χέφνερ εξηγεί πως ήταν να μεγαλώνεις στην έπαυλη του Playboy

Για κάποιους ήταν όνειρο ζωής: να ζουν στην έπαυλη του Playboy. Για τον Κούπερ Χέφνερ, τον γιο του Χιου Χέφνερ, ήταν η καθημερινότητά του.

Τώρα είναι 23 ετών και μιλά στην κάμερα για την εμπειρία του να μεγαλώνεις στην έπαυλη που έγιναν από τα πιο θρυλικά πάρτι και μας ξεναγεί στα δωμάτια της έπαυλης που μέχρι πρότινος ήταν άγνωστα για τους κοινούς θνητούς.

Όπως λέει, για τον ίδιο ήταν ένα παραδοσιακό σπίτι (;), ειδικά όταν οι γονείς του ήταν ακόμη μαζί. Όταν οι γονείς του χώρισαν, ο πατέρας του αγόρασε την βίλα που ήταν δίπλα και ο ίδιος και ο αδερφός του πηγαινοέρχονταν από την μια βίλα στην άλλη.

Όσο ήταν μικροί, οι γονείς τους τους κρατούσαν μακρυά από τα πάρτι του Playboy. Βέβαια ο ίδιος παραδέχεται ότι πολλές φορές είχαν «παραβιάσει» τους κανόνες και κρυφά έβλεπαν τι έκαναν τα κουνελάκια.

Κατά την περιήγηση στην έπαυλη, δείχνει στην κάμερα την γνωστή πισίνα, που εξωτερικά μοιάζει ότι έχει ένα βράχο αλλά ουσιαστικά κρύβεται μέσα μια σπηλιά. «Είναι περίεργο. Για πολλούς μπορεί να φαντάζει ως η Μέκκα των οργίων, αλλά για μένα πάντα ήταν κάτι για την σπηλιά του Ιντιάνα Τζόουνς γιατί όσο ήμουν παιδί, τίποτα από αυτά δεν συνέβαινε εδώ και για εμένα ήταν μέρος του παιχνιδιού», εξηγεί.

Όπως λέει για τον ίδιο το αγαπημένο του μέρος της έπαυλη είναι το game house. Ένα ξεχωριστό σπίτι που περνά την ώρα του όταν έχουν έρθει φίλοι του στο σπίτι. Εκεί είναι και το Van Room, που αντί για πάτωμα έχει.... στρώματα και έχει σχεδιαστεί σαν να είναι το πίσω μέρος ενός βαν.

Δημοφιλή