Εκτός αποστολής ο Ανσαριφάρντ με Βέροια

Εκτός αποστολής ο Ανσαριφάρντ με Βέροια
sport24.gr

Μπορεί ο Καρίμ Ανσαριφάρντ να σκόραρε στο ντεμπούτο του με την φανέλα του Ολυμπιακού, όμως ο Πάουλο Μπέντο τον άφησε εκτός αποστολής για τον αγώνα πρωταθλήματος με την Βέροια. Εκτός και οι Ντομίνγκες, Καμπιάσο.

Τι και αν ο Καρίμ Ανσαριφάρντ κατάφερε να σκοράρει στην πρώτη του συμμετοχή με την φανέλα του Ολυμπιακού, ισοφαρίζοντας στο εκτός έδρας 1-1 με τον Άρη στο "Κλ. Βικελίδης" για το Κύπελλο. Ο Πάουλο Μπέντο έδειξε πως τον έχει τρίτο στην ιεραρχία των επιθετικών, αφήνοντάς τον εκτός αποστολής από το ματς με την Βέροια στην πρωτεύουσα της Ημαθίας για την 18η αγωνιστική της Super League.

Ο Πορτογάλος κόουτς προτίμησε να μην πάρει μαζί του τον διεθνή Ιρανό στράικερ, ο οποίος το πιθανότερο να επανέλθει την Πέμπτη (2/2, 19:30) στη ρεβάνς με τους "κίτρινους", όμως το θέμα είναι ότι για ακόμη ένα ματς πρωταθλήματος τον αφήνει στην εξέδρα και δεν τον παίρνει μαζί του.

Επίσης, στην αποστολή δεν βρίσκεται ούτε ο Αλεχάντρο Ντομίνγκες, ούτε ο Εστέμπαν Καμπιάσο, με τον δεύτερο μάλιστα να παίζει επίσης με τον Άρη, αλλά τώρα ο Πορτογάλος δεν τον παίρνει μαζί του. Αν μη τι άλλο, είναι αποφάσεις που θα συζητηθουν, όμως εκείνος είναι που παίρνει τις τελικές αποφάσεις και κρίνεται γι' αυτές.

Εν αναμονή της αποστολής του Ολυμπιακού, όταν ανακοινωθεί από το σάιτ των Πειραιωτών.

Πηγή: sport24.gr

Δημοφιλή