Ο Johnny Depp τα έχει χαμένα πολύ περισσότερο από όσο νομίζαμε

LOS ANGELES, CA - JANUARY 18:  Actor Johnny Depp accepts the Favorite Movie Icon award onstage during the People's Choice Awards 2017 at Microsoft Theater on January 18, 2017 in Los Angeles, California.  (Photo by Christopher Polk/Getty Images for People's Choice Awards)
LOS ANGELES, CA - JANUARY 18: Actor Johnny Depp accepts the Favorite Movie Icon award onstage during the People's Choice Awards 2017 at Microsoft Theater on January 18, 2017 in Los Angeles, California. (Photo by Christopher Polk/Getty Images for People's Choice Awards)

Κάποτε, στα αθώα και τυφλωμένα από τη λάμψη του Hollywood μάτια μας, ο Johnny Depp έμοιαζε ένας αληθινά ωραίος και χαλαρός άνδρας, ο οποίος σεβόταν τους γύρω του, αλλά και τον εαυτό του.

Σήμερα, μετά και το πολύκροτο διαζύγιό του από την Amber Heard και τις κατηγορίες για ενδοοικογενειακή βία, ο κάποτε λαμπερός ηθοποιός δεν έχει απλά κατέβει από το βάθρο του. Έχει μάλλον εκμηδενιστεί στα μάτια μας.

Επειδή όπως φαίνεται το ένα κακό φέρνει το άλλο, ο Depp φαίνεται ότι έχει χάσει γενικώς την μπάλα με αποτέλεσμα να αντιμετωπίζει οικονομικές δυσκολίες. Και όχι, για αυτό δεν φταίει η Heard, την οποία είχαν σπεύσει πολλοί να κατηγορήσουν αμέσως ως χρυσοθήρα.

Ο ηθοποιός στις 13 Ιανουαρίου κατέθεσε αγωγή ενάντια στους πρώην μάνατζερ του με την κατηγορία ότι υπεξαίρεσαν από εκείνον 25 εκατομμύρια δολάρια, αφού πρώτα δεν κατάφερε να πληρώσει τους φόρους του και αναγκάστηκε να καταβάλει 6 εκατομμύρια δολάρια σε πρόστιμα.

Σύμφωνα με την αγωγή, οι κινήσεις του τον τελευταίο καιρό δυστυχώς μαρτυρούν μειωμένη εξυπνάδα και σκέψη. Ο σταρ λοιπόν, τη στιγμή που θα μπορούσε να ξοδεύει τα λεφτά του σε σημαντικότερα πράγματα, είπε να χαλάσει 3 εκατομμύρια δολάρια για να σκορπίσει τις στάχτες του συγγραφέα Hunter S. Thompson μέσα από ένα κανόνι, αλλά και 75 εκατομμύρια δολάρια σε 14 σπίτια. Παράλληλα, φέρεται να ξόδεψε 20 εκατομμύρια δολάρια σε ένα γιοτ και 30.000 δολάρια τον μήνα σε κρασί.

Ο σταρ υποστηρίζει ότι οι πρώην μάνατζερ του και η εταιρεία τους, The Management Group, έκρυψαν από εκείνον ότι είχε οικονομικά προβλήματα και ότι ο ίδιος τα αντιλήφθηκε μόνο όταν του πρότειναν να πουλήσει ένα ακίνητο στη Γαλλία για να πληρώσει τα χρέη του.

Ωστόσο, η TMG λέει ότι τον κρατούσαν απολύτως ενήμερο για ότι συνέβαινε και ότι ακόμα τους χρωστάει 4,2 εκατομμύρια δολάρια.