Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν τα σεμινάρια ρητορικής του Άδωνι Γεωργιάδη

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν τα σεμινάρια ρητορικής του Άδωνι Γεωργιάδη
georgiadis

Tο ταχύρρυθμο σεμινάριο ρητορικής τέχνης με τον Άδωνι Γεωργιάδη που έγινε στις 28 και 29 Ιανουαρίου στο ξενοδοχείο Radisson Blu Park Athens, ολοκληρώθηκε με επιτυχία. Οι συμμετέχοντες διδάχθηκαν τεχνικές και μεθόδους οι οποίες θα τους βοηθήσουν να βελτιώσουν τον προφορικό τους λόγο.

Την πρώτη ημέρα ο Άδωνις Γεωργιάδης τους εξήγησε τη σημασία της αρτιότητας του λόγου, όταν αυτός γίνεται παρουσία κοινού και τον τρόπο να πείθουν το ακροατήριο ανεξαρτήτως αντικειμένου ή επιχειρημάτων. Στη συνέχεια οι συμμετέχοντες ανέβηκαν στο βήμα και έκαναν πρακτική εξάσκηση των όσων διδάχθηκαν.

Τη δεύτερη μέρα η νευροψυχολόγος και ειδική στα θέματα διαχειρίσεως άγχους κα Ελισάβετ Κάλμπαρη μίλησε για την αγωνιά που νιώθει κάποιος υποψήφιος ομιλητής και για το που αυτή αποδίδεται. Η καθηγήτρια φωνητικής κα Νίνα Καλούτσα υπέδειξε τρόπους αναπνοής και εξήγησε τη σημασία της τοποθέτησης της φωνής με στόχο την προσέλκυσή της προσοχής του ακροατηρίου. Ακολούθησε πρακτική εξάσκηση με τους συμμετέχοντες να αντιπαρατίθενται σε ομάδες.

Το σεμινάριο ολοκληρώθηκε με απονομή πιστοποιητικών παρακολούθησης. Στις 18 και 19 Φεβρουαρίου, το σεμινάριο θα επαναληφθεί στη Θεσσαλονίκη ενώ στις 4 και 5 Μαρτίου ο Άδωνις Γεωργιάδης θα διδάξει στην Πάτρα.

Δημοφιλή