Ήπιε...τον Βόσπορο και πήγε να εντυπωσιάσει κοπέλα σε πρώτο ραντεβού κάνοντας επίδειξη μπόουλινγκ

Ήπιε...τον Βόσπορο και πήγε να εντυπωσιάσει κοπέλα σε πρώτο ραντεβού κάνοντας επίδειξη μπόουλινγκ
Screenshot

Υπάρχουν κάποια πράγματα τα οποία δεν χρειάζεται να τα δοκιμάσεις πρώτα για να ξέρεις ότι δεν είναι καλή ιδέα/ είναι τραγικό λάθος (πχ το να οδηγάς τύφλα στο μεθύσι, να βουτάς στη θάλασσα έχοντας φάει τον άμπακο, να βάζεις το χέρι σου σε αναμμένο εδώ και κανα μισάωρο «μάτι» κουζίνας, να κάνεις εισβολή στη Ρωσία εν μέσω χειμώνα κ.α). Είναι κοινή λογική ότι το αποτέλεσμα θα είναι κακό.

Ο Μάρτιν Τέιλορ, 28 ετών, πορτιέρης σε κλαμπ στο Μπέλφαστ, δεν ήξερε προφανώς ότι υπάρχουν αρκετά από αυτά τα οποία έχουν να κάνουν με το πρώτο ραντεβού. Γενικά μιλώντας, δεν είναι καλό να βγαίνεις ραντεβού έχοντας πιει 9 σφηνάκια και 11 μπύρες- αλλά το να πας να παίξεις και μπόουλινγκ – και να λες και στη συνοδό σου να σε τραβήξει βίντεο- μπαίνει σε μια νέα κατηγορία. Ο ίδιος πάντως, γεμάτος αυτοπεποίθηση, φαίνεται σε βίντεο να παίρνει φόρα και να στέλνει (προφανώς) τη μπάλα αλλού για αλλού, πέφτοντας και ο ίδιος στο έδαφος.

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της βρετανικής Daily Star, το επόμενο πρωί ξύπνησε με μια τεράστια μελανιά στον ώμο και χωρίς να θυμάται τι έγινε, μέχρι που είδε το βίντεο στο κινητό του. «Προσπαθούσα να την εντυπωσιάσω» είπε. «Της είχα πει πως είμαι ο βασιλιάς του μπόουλινγκ».

Παρόλα αυτά, σύμφωνα με το δημοσίευμα, το τελικό αποτέλεσμα δεν ήταν αρνητικό, καθώς η κοπέλα βρήκε το όλο σκηνικό αστείο, οπότε δεν είναι αρνητική στο να τον ξαναδεί. «Όταν έπεσε ξεκαρδίστηκε στα γέλια. Δεν ρώτησε καν πώς ήμουν, απλά το βρήκε αστείο».

Δημοφιλή