ΚΟΙΝΩΝΙΑ
02/02/2017 12:08 EET | Updated 02/02/2017 12:09 EET

Με καταδρομικές ενέργειες υποδέχθηκαν την πρεμιέρα του ηλεκτρονικού εισιτηρίου

Eurokinissi

Σε εγρήγορση βρίσκονται οι αστυνομικές Αρχές υπό το φόβο νέων καταδρομικών επιθέσεων, μετά την πρεμιέρα του ηλεκτρονικού εισιτηρίου στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.

Οι αρμόδιοι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. παρατηρούν έξαρση των επιθέσεων από ομάδες που τάσσονται υπέρ των ελεύθερων μετακινήσεων. Το τελευταίο κρούσμα σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης όταν άγνωστοι εισέβαλλαν σε τέσσερα λεωφορεία ξηλώνοντας συνολικά 21 ακυρωτικά μηχανήματα.

Συγκεκριμένα, περίπου 40 άτομα μπήκαν στα οχήματα που ήταν σταθμευμένα στις αφετηρίες των γραμμών 220 και 608 στου Ζωγράφου, και αφού κατέβασαν τους οδηγούς, με ηλεκτρικά κατσαβίδια αφαίρεσαν 14 καινούργια και 7 παλιά ακυρωτικά μηχανήματα.

Το περιστατικό προστίθεται σε μια σειρά επιθέσεων που δέχεται ο νέος εξοπλισμός του ηλεκτρονικού εισιτηρίου, ο οποίος εγκαθίσταται σταδιακά στα ΜΜΜ.

Η τελευταία σχετική επίθεση έγινε πριν από ακριβώς μια εβδομάδα, σε λεωφορεία που ήταν σταθμευμένα και πάλι στην αφετηρία έξω από την Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου.

Τότε τέσσερις νεαροί βγήκαν από το χώρο της Πανεπιστημιούπολης, μπήκαν στα σταματημένα λεωφορεία κι αφού έσπασαν τέσσερα ακυρωτικά μηχανήματα, διέφυγαν και επέστρεψαν στην Πολυτεχνειούπολη.

Sponsored Post