Δε θα χορταίνετε τη Scarlett Johansson στο νέο teaser του «Ghost in the Shell»

Δε θα χορταίνετε τη Scarlett Johansson στο νέο teaser του «Ghost in the Shell»

Το ξέρετε πως έχετε ανάγκη ένα ακόμη trailer του πολυαναμενόμενου «Ghost in the Shell» και, για την ακρίβεια, μία ακόμη σκηνή που να δείχνει τη Scarlett Johansson να πηδάει από ουρανοξύστες και να σπάει στο ξύλο τους κακούς.

Το ξέρετε κι εσείς, το ξέρουμε κι εμείς, φαίνεται πως το ξέρει και η Paramount, η οποία κυκλοφόρησε πριν από λίγες ημέρες ένα νέο teaser της ταινίας, διάρκειας 30”, προκειμένου να μας δώσει κάτι να ασχολούμαστε μέχρι τη προβολή του επίσημου νέου trailer του GITS κατά τη διάρκεια του Super Bowl.

Να υπενθυμίσουμε πως το «Ghost in the Shell» είναι βασισμένο στο ομώνυμο διάσημο ιαπωνικό anime και πρωταγωνιστεί η Johansson ως «Major», ένα υβρίδιο ανθρώπου-ρομπότ που υπηρετεί στις Ειδικές Δυνάμεις και ηγείται του Public Security Section 9, ενός ειδικού αποσπάσματος από πρώην στρατιωτικούς και αστυνομικούς που έχει αποστολή να σταματήσει τους πιο επικίνδυνους εγκληματίες.

Στο teaser βλέπουμε τη Johansson μεταμορφωμένη στη Major που όλοι γνωρίσαμε καλά μέσα από τα anime και τα video games, σε πλήρη(συγκλονιστική) δράση. Και αυτό είναι μόνο μια πρώτη γεύση.

Στη ταινία θα παίζουν επίσης οι Takeshi Kitano (ως ο αρχηγός του Section 9), Michael Pitt (ως Kuze) και Juliette Binoche (ως Dr. Ouelet).