Ανοιχτή εκδήλωση παράδοσης του ΚΠΙΣΝ προς την Ελληνική Κοινωνία με πρόγραμμα-έκπληξη

Ανοιχτή εκδήλωση παράδοσης του ΚΠΙΣΝ προς την Ελληνική Κοινωνία με πρόγραμμα-έκπληξη

Περίπατοι, μουσική, γέλια, συγκινήσεις, δημιουργικά προγράμματα, άθληση, αναγνώσεις, χιλιάδες επισκέπτες, ποδηλάτες, δρομείς, φίλοι, ζευγάρια και οικογένειες, παιδικές φωνές και χαμόγελα συναντιούνται κάθε μέρα στο δικό σας ΚΠΙΣΝ.

Την Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος μας καλεί να γιορτάσουμε μαζί στην ανοιχτή εκδήλωση παράδοσης του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος προς την ελληνική κοινωνία, και «προς όλους εσάς και όλους εμάς» όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, μέσα από ένα καλλιτεχνικό πείραμα συνύπαρξης και ποικιλομορφίας.

Η Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος της Εθνικής Λυρικής Σκηνής στο ΚΠΙΣΝ θα φιλοξενήσει αναπάντεχες καλλιτεχνικές συναντήσεις σε ένα πρόγραμμα-έκπληξη, ενώ αποσπάσματά του θα αποκαλυφθούν σε επιπλέον σημεία του ΚΠΙΣΝ, προσκαλώντας τους επισκέπτες να γίνουν μέρος της γιορτής. Τη σκηνοθετική επιμέλεια του προγράμματος υπογράφει ο Θωμάς Μοσχόπουλος.

Πριν την έναρξη του καλλιτεχνικού προγράμματος θα πραγματοποιηθεί η τελετή παράδοσης του έργου. Ολόκληρη η εκδήλωση θα μεταδίδεται ζωντανά σε οθόνες στην Αγορά, στον Πύργο Βιβλίων και στον Φάρο.

Για τους χώρους των αναμεταδόσεων αλλά και τους επιπλέον χώρους που θα φιλοξενήσουν καλλιτεχνικά δρώμενα δεν απαιτείται προεγγραφή.

Για να εξασφαλίσετε τη θέση σας στην Αίθουσα είναι απαραίτητη η προεγγραφή στο www.SNFCC.org/events.

Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2017, στις 18.00

Είσοδος ελεύθερη

Περισσότερες πληροφορίες