Επιστρέφει ο Ντα Κόστα και ο Ολυμπιακός του... φθινοπώρου!

Επιστρέφει ο Ντα Κόστα και ο Ολυμπιακός του... φθινοπώρου!
Sport 24

Σε δέκα μέρες η Οσμάνλισπορ περιμένει τον Ολυμπιακό. Σε αυτό το διάστημα ο Μπέντο θα έχει την ευκαιρία να δει ορισμένα πράγματα σχετικά με την κατάσταση που θα βρίσκονται οι ποδοσφαιριστές του, προκειμένου να πάρει τις καλύτερες αποφάσεις για να βάλει ζόρια στους Τούρκους και να διεκδικήσει την πρόκριση στους "16" του Europa League.

Μπροστά τους οι Πειραιώτες έχουν τα ματς με τον Ατρόμητο για το Κύπελλο (8/2) και με την ΑΕΛ για το πρωτάθλημα (11/2). Και τα δύο ματς διεξάγονται στο Καραϊσκάκη και το θετικό για τους "ερυθρόλευκους" είναι ότι θα γλιτώσουν την ταλαιπωρία με αεροπλάνα και πούλμαν.

Χθες (5/2) κόντρα στον Ηρακλή ο Μπέντο έστειλε κάποια "μηνύματα" που έχουν να κάνουν με την ενδεκάδα. Όλο το προηγούμενο διάστημα υπήρχαν ένα σωρό αφιερώματα και ένα σωρό δηλώσεις για την πιτσιρικαρία. Για τους Ρέτσο, Ανδρούτσο, Μανθάτη και Νικολάου.

Για το πόσο τους στήριξε ο Μπέντο, για το ότι θα πρέπει να του πιστωθεί ότι κόντρα στο ρεύμα, έφτασε στο σημείο να παίζει σε ορισμένα παιχνίδια ακόμα και με τους τέσσερις μικρούς στην ενδεκάδα! Πήρε το ρίσκο και του βγήκε.

ΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Ενόψει Οσμάνλισπορ, αλλά και ΑΕΚ που είναι ενδιάμεσα των αγώνων με τους Τούρκους σε Καραϊσκάκη και Άγκυρα, ο Μπέντο σαν να προσανατολίζεται στο να επαναφέρει την ομάδα του... φθινοπώρου. Την ομάδα του Σεπτεμβρίου και του Οκτωβρίου. Και αναφερόμαστε αποκλειστικά και μόνο στα πρόσωπα.

Με τον Ατρόμητο για παράδειγμα επιστρέφει ο Ντα Κόστα και αναμένεται να βρεθεί στο πλευρό του Αλμπέρτο Μποτία. Στα δύο άκρα της άμυνας θα παραμείνουν οι Φιγκέιρας και Ντε λα Μπέγια, με τον Πορτογάλο να παίρνει... ανάσες λόγω καρτών στο παιχνίδι με την ΑΕΛ.

Ο Ρομαό φαίνεται πώς πήρε... κεφάλι από τον Μπουχαλάκη στην κούρσα διαδοχής του Μιλιβόγεβιτς και ο Μαρτίνς που έχει ξεπεράσει οριστικά το διάστρεμμα, δύσκολα θα αφήσει τη θέση του στον Ανδρούτσο που τον αντικατέστησε το διάστημα του τραυματισμού του.

Η επιστροφή του Ελιουνούσι στην ενδεκάδα με τον Ηρακλή θύμισε τη συνεργασία που είχε ο Νορβηγός με τους Σεμπά, Φορτούνη και Ιντέγε στην επίθεση!

Δεν λέμε ότι με τον Ατρόμητο ή με την ΑΕΛ θα παίξουν σίγουρα όλοι αυτοί που αναφέρουμε παραπάνω. Άλλωστε, οι Φιγκέιρας και Μαρτίνς συμπλήρωσαν κάρτες και φαίνεται πώς θα εκτίσουν τις ποινές τους με τους Θεσσαλούς το Σάββατο (11/2).

Αυτό που φαίνεται είναι ότι με Οσμάνλισπορ και ντέρμπι, ο Μπέντο σκοπεύει να ποντάρει στην εμπειρία και να πάει με τους ποδοσφαιριστές που είχαν τα περισσότερα λεπτά συμμετοχής στο δίμηνο Σεπτέμβριος – Οκτώβριος.

Δηλαδή Καπίνο στο πρωτάθλημα και Λεάλι στο Κύπελλο (σ.σ. θα δούμε για το Γιουρόπα Λιγκ), Φιγκέιρας, Μποτία, Ντα Κόστα, Ντε Λα Μπέγια, Μάρτινς, Φορτούνης, Σεπά, Ελιουνούσι και Ιντέγε.

Και μένει να φανεί αν θα επιμείνει στον Ρομαό για τη θέση του αμυντικού μέσου. Κάπως έτσι αναμένεται ο Ολυμπιακός το διάστημα 16 με 23 Φεβρουαρίου που έχει τα δύο παιχνίδια με τους Τούρκους και το ντέρμπι στο ΟΑΚΑ με την "Ένωση".

Εκτός πια κι αν προκύψουν προβλήματα τραυματισμών. Πάντως, σε πρώτη φάση σε αυτούς τους ποδοσφαιριστές φαίνεται να έχει δώσει το προβάδισμα ο Πορτογάλος τεχνικός.

Πηγή: Sport 24

Δημοφιλή