Καταγγελία 16χρονης στους Παξούς για ασέλγεια του πατριού και σωματική βία της μητέρας

Καταγγελία 16χρονης στους Παξούς για ασέλγεια του πατριού και σωματική βία της μητέρας
Protect your children wherever they are!!!!
Protect your children wherever they are!!!!
tzahiV via Getty Images

Δικογραφία για κατάχρηση 16χρονης ανήλικης σε ασέλγεια και για ενδοοικογενειακή βία, σχηματίστηκε σε βάρος δύο υπηκόων Αλβανίας, του 46χρονου πατριού της ανήλικης και της 42χρονης, μητέρα της ανήλικης.

Η δικογραφία σχηματίσθηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Παξών σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κέρκυρας, όταν έπειτα από διήμερη εξαφάνιση η 16χρονη εντοπίστηκε και κατήγγειλε στο Αστυνομικό Τμήμα Παξών τα κατά περίπτωση αδικήματα της ασέλγειας από τον πατριό της τον τελευταίο χρόνο και τη σωματική βία από τη μητέρα της στο παρελθόν.

Όπως ανέφεραν κάτοικοι των Παξών στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η οικογένεια που ζούσε στον Γάη είχε πολλά οικονομικά προβλήματα, ενώ φέρεται ότι τα μοναδικά έσοδα ήταν από την εργασία της 42χρονης.

«Είναι ένα θλιβερό γεγονός. Καμία οικονομική δυσχέρεια δεν δικαιολογεί τις αποτρόπαιες αυτές πράξεις» δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο δήμαρχος Παξών Σπυρίδων Βλαχόπουλος

Αυτή την ώρα οι δύο Αλβανοί υπήκοοι κρατούνται στην Αστυνομική Διεύθυνση Κέρκυρας, λόγω της λήξης της άδειας παραμονής τους στην Ελλάδα, ενώ αναμένεται η διοικητική τους απέλαση.

Τη 16χρονη έχει αναλάβει κοινωνική λειτουργός του νοσοκομείου και φιλοξενείται σε κοινωνικό ίδρυμα.

Η δικογραφία που συστάθηκε σε βάρος του πατριού και της μητέρας της ανήλικης, αναμένεται να διαβιβαστεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας, όπου και θα αποφανθεί για την εξέλιξη της υπόθεσης.

(Mε πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Δημοφιλή