Κικίλιας για το ταξίδι Τσίπρα στο Παρίσι: Να συνειδητοποιήσει ότι η εποχή που κορόιδευε τους πολίτες έχει παρέλθει

Κικίλιας για το ταξίδι Τσίπρα στο Παρίσι: Να συνειδητοποιήσει ότι η εποχή που κορόιδευε τους πολίτες έχει παρέλθει
Menelaos Myrillas / SOOC

Επίθεση στην κυβέρνηση και προσωπικά στον πρωθυπουργό τον οποίο και κατηγόρησε πως κάνει «μεγάλη ζωή στην πλάτη των Ελλήνων» εξαπέλυσε ο Βασίλης Κικίλιας θέτοντας σε έκτακτη συνέντευξη Τύπου 6 ερωτήματα σχετικά με το ταξίδι του Αλέξη Τσίπρα στο Παρίσι.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ ζήτησε συγκεκριμένες απαντήσεις από το Μέγαρο Μαξίμου για συγκεκριμένα ερωτήματα, ήτοι:

«Γιατί το ταξίδι του κ. Τσίπρα από Λισαβόνα στο Παρίσι με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος έμεινε μυστικό και δεν υπήρξαν επίσημες ανακοινώσεις πριν, κατά τη διάρκεια, ή μετά από το ταξίδι; Υπήρχε μέχρι τη Δευτέρα 30 Ιανουαρίου σύμβαση του ΟΔΔΗΧ με τη Ρότσιλντ; Για ποιο λόγο ο κ. Τσίπρας επέλεξε να συναντηθεί μόνος του Κυριακή απόγευμα με τη Ρότσιλντ χωρίς τον υπουργό Οικονομικών, χωρίς τον πρόεδρο του ΟΔΔΗΧ, χωρίς κανένα συνεργάτη του για οικονομικά θέματα; Ο κ. Τσακαλώτος ήταν ή όχι ενήμερος για συνάντηση; Ο κ. Καμμένος γνώριζε αν ο κ. Τσίπρας θα μεταβεί στο Παρίσι με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος για τη συνάντηση; Επιμένει στις απόψεις που επί χρόνια διατύπωνε για τη Ρότσιλντ; Με ποιον συναντήθηκε στο Παρίσι ο γενικός γραμματέας της κυβέρνησης Μιχάλης Καλογήρου; Ποιοι επέβαιναν στο αεροσκάφος με τον Τσίπρα από τη Λισαβόνα στο Παρίσι;».

Ο κ. Κικίλιας τόνισε πως «ο λαός που δοκιμάζεται απαιτεί διαφάνεια και αλήθεια. Ο κ. Τσίπρας πρέπει να συνειδητοποιήσει ότι η εποχή που κορόιδευε τους πολίτες χωρίς κόστος έχει παρέλθει. Οφείλουν να απαντήσουν σήμερα. Η σιωπή ή οι υπεκφυγές είναι ομολογία ενοχής».

Δημοφιλή