H Rothchild & Co επιβεβαιώνει τη συνάντηση με τον Τσίπρα στο Παρίσι

H Rothchild & Co επιβεβαιώνει τη συνάντηση με τον Τσίπρα στο Παρίσι
Archive

Η επικεφαλής εταιρικών υποθέσεων της επενδυτικής τράπεζας Rothchild & Co, κ. Caroline Nico, επιβεβαιώνει την συνάντηση του έλληνα Πρωθυπουργού με εκπροσώπους της τράπεζας. Σε επικοινωνία της HuffPost Greece με την Rothchild & Co, η κ. Nico επιβεβαίωσε ότι η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στις 30 Ιανουαρίου, όμως η τράπεζα αρνήθηκε να παρέχει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ατζέντα της συνάντησης:

Rothschild & Co confirms that Greek Prime Minister Alexis Tsipras attended a meeting with them in Paris on 30 January 2017. Rothschild & Co will not make any further comment on this subject.

Nωρίτερα, ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ ζήτησε συγκεκριμένες απαντήσεις από το Μέγαρο Μαξίμου για συγκεκριμένα ερωτήματα, αναφορικά με την εν λόγω συνάντηση, όπως γιατί η συνάντηση έμεινε μυστική, γιατί δεν υπήρξαν ανακοινώσεις καθώς και για αν «υπήρχε μέχρι τη Δευτέρα 30 Ιανουαρίου σύμβαση του ΟΔΔΗΧ με τη Ρότσιλντ; Για ποιο λόγο ο κ. Τσίπρας επέλεξε να συναντηθεί μόνος του Κυριακή απόγευμα με τη Ρότσιλντ χωρίς τον υπουργό Οικονομικών, χωρίς τον πρόεδρο του ΟΔΔΗΧ, χωρίς κανένα συνεργάτη του για οικονομικά θέματα; Ο κ. Τσακαλώτος ήταν ή όχι ενήμερος για συνάντηση;»

Δημοφιλή