Ο Trump θέλει τις υπαλλήλους του να ντύνονται «σαν γυναίκες». Το Twitter του έδειξε πώς ντύνεται μια γυναίκα

Ο Trump θέλει τις υπαλλήλους του να ντύνονται «σαν γυναίκες». Το Twitter του έδειξε πώς ντύνεται μια γυναίκα

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Axios, μιας νέας εταιρείας media που δημιούργησε ο συν-ιδρυτής του Politico, ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, Donald Trump, θέλει οι γυναίκες που εργάζονται γι' αυτόν να «ντύνονται σαν γυναίκες».

Οι ρεπόρτερ του Axios, Mike Allen και Jonathan Swan, μίλησαν με μια πηγή από την προεδρική καμπάνια του Trump, η οποία τους αποκάλυψε πως ο πρόεδρος είναι πολύ συγκεκριμένος με αυτά που πρέπει να φορούν οι υπάλληλοί του. Αυτό ισχύει τόσο για τις γυναίκες όσο και για τους άντρες.

«Αν τον εκπροσωπείς δημοσίως, είτε είσαι δικηγόρος του είτε τον εκπροσωπείς σε συναντήσεις, τότε πρέπει να έχεις μια συγκεκριμένη εμφάνιση», είπε η πηγή στην Axios. «Στην περίπτωση των ανδρών, αυτή η εμφάνιση καθορίζει πως πρέπει να ντύνεσαι πολύ κομψά».

Για τις γυναίκες υπαλλήλους του Trump από την άλλη, σύμφωνα πάντα με την πηγή, οι οδηγίες για την εμφάνισή τους είναι η εξής φράση: «να ντύνεστε σαν γυναίκες».

«Ακόμη κι αν φοράς τζιν, πρέπει να είσαι περιποιημένη», είπε η πηγή, προσθέτοντας πως πολλές γυναίκες που εργάζονταν στην καμπάνια του Trump, ακόμη κι αυτές που βρίσκονταν σε διάφορα γραφεία ανά την επικράτεια, «ένιωθαν πίεση» να ντύνονται με φορέματα προκειμένου να εντυπωσιάσουν τον Trump.

Όταν αυτή η είδηση έγινε γνωστή στις 2 Φεβρουαρίου, το Twitter, όπως ήταν αναμενόμενο, είχε πολλά να πει.

Οι χρήστες του Twitter ξεκίνησαν να ανεβάζουν φωτογραφίες με γυναίκες ντυμένες ως, χμ, γυναίκες: με χιτζάμπ, με ρόμπα γιατρού, με στολή αστυνομικού, με στολή αστροναύτη, με στρατιωτική στολή. Η λίστα είναι ατελείωτη. Κάθε μία από τις φωτογραφίες συνοδευόταν από το hashtag #DressLikeAWoman (ντύσου σαν γυναίκα).

Παρακάτω μπορείτε να δείτε 21 από τα καλύτερα και πιο εύστοχα tweets που μας υπενθυμίζουν πως δεν υπάρχει ένας και μόνο τρόπος για να «ντύνεσαι σαν γυναίκα».