Αναρωτιέστε τι κάνει τώρα ο Ομπάμα; Είναι με τον Ρίτσαρντ Μπράνσον και κάνουν kitesurf

Αναρωτιέστε τι κάνει τώρα ο Ομπάμα; Είναι με τον Ρίτσαρντ Μπράνσον και κάνουν kitesurf
Jack Brockway/Virgin.com

Ο Μπαράκ Ομπάμα περνάει καλά και αυτό βγαίνει προς τα έξω. Ίσως στην πιο ξέγνοιαστη περίοδο της ζωής του, ο πρώην Πρόεδρος της Αμερικής απολαμβάνει τις διακοπές του με την Μισέλ στο ιδιωτικό νησί του Βρετανού δισεκατομμυριούχου Ρίτσαρντ Μπράνσον, και μάλιστα συναγωνίζονται για το ποιος από τους δύο άντρες είναι καλύτερος στο kitesurf.

O ίδιος ο Μπράνσον ανέφερε σε blog που έγραψε στην ιστοσελίδα της Virgin:

«Ήταν τεράστια τιμή να μπορώ να προσκαλέσω τον Πρόεδρο Μπαράκ και την Μισέλ Ομπάμα στις Βρετανικές Παρθένες Νήσους για ένα διάλειμμα μετά το πέρας και της δεύτερης θητείας του Μπαράκ ως Πρόεδρος και αφού η οικογένειά του έχει αφήσει τον Λευκό Οίκο. Μία από τις πρώτες ιστορίες που μου είπε όταν εκείνος και η Μισέλ έφτασαν στο Moskito Island ήταν το πως, λίγο πριν γίνει Πρόεδρος είχε αρχίσει να κάνει σερφ στην Χαβάη. Όταν επέστρεψε από το εντατικό μάθημα, ο νέος επικεφαλής της ασφάλειάς του, γύρισε και του είπε: “Αυτή θα είναι η τελευταία φορά που κάνει σερφ για τα επόμενα 8 χρόνια.” Για τα επόμενα 8 χρόνια δεν είχε την δυνατότητα να κάνει σερφ, να απολαύσει τα θαλάσσια σπορ ή να κάνει πολλά από τα πράγματα που αγαπούσε.»

Έτσι, ο Ρίτσαρντ Μπράνσον αποφάσισε να τον προκαλέσει σε μία μονομαχία στο kitesurf για να δουν ποιος θα καταφέρει να σταθεί περισσότερη ώρα πάνω στην σανίδα.

Θέλετε να δείτε ποιος κέρδισε; Η απάντηση στο βίντεο.