Σε... ανάπαυση οι πυροσβέστες πενταετούς υποχρέωσης εν αναμονή της μονιμοποίησης

Σε... ανάπαυση οι πυροσβέστες πενταετούς υποχρέωσης εν αναμονή της μονιμοποίησης
Eurokinissi

Ημερήσιες αναπαύσεις (ρεπό) και άδειες χορηγούνται στους πυροσβέστες πενταετούς υποχρέωσης έως ότου διευθετηθεί από την κυβέρνηση το θέμα της μονιμοποίησής τους.

Η καταληκτική ημερομηνία για τη λήξη της σύμβασης που είχαν υπογράψει το 2012 έφτασε σήμερα (Παρασκευή) και έτσι το αρχηγείο του Πυροσβεστικού Σώματος αναγκάζεται να βγάλει τους πυροσβέστες πενταετούς υποχρέωσης σε άδεια μέχρι να λυθεί το πρόβλημα.

«Προκειμένου να συνεχιστεί απρόσκοπτα η εύρυθμη λειτουργία των υπηρεσιών του Πυροσβεστικού Σώματος εντέλλεσθε όπως προβείτε στη χορήγηση ημερήσιων αναπαύσεων και εφόσον δεν διατίθενται, ημερών κανονικής άδειας στου πυροσβέστες πενταετούς υποχρέωσης δικαιοδοσίας σας, που πληρούν τις προϋποθέσεις για ένταξη στο μόνιμο πυροσβεστικό προσωπικό για το χρονικό διάστημα από 10 Φεβρουαρίου μέχρι 19 Φεβρουαρίου 2017», αναφέρει η διαταγή του αρχηγείου προς τις υπηρεσίες του Π.Σ.

Μέσα στην επόμενη εβδομάδα αναμένεται να έρθει στη Βουλή νομοθετική διάταξη που θα δίνει τέλος στο «Γολγοθά» των πυροσβεστών.

Δημοφιλή