22χρονη φοιτήτρια σε κατάσταση αμόκ σκόρπισε τον πανικό στο κέντρο της Καλαμάτας

22χρονη φοιτήτρια σε κατάσταση αμόκ σκόρπισε τον πανικό στο κέντρο της Καλαμάτας

Σκηνές πανικού εκτυλίχθηκαν αργά το βράδυ της Πέμπτης στο κέντρο της Καλαμάτας όταν μία 22χρονη φοιτήτρια που βρισκόταν σε κατάσταση αμόκ πραγματοποίησε τρελή πορεία με κλεμμένο αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με το eleftheriaonline.gr, το απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στη διασταύρωση Κανάρη και Βαλαωρίτου, στο ύψος των Ταξιαρχών, όταν η κοπέλα μπήκε απρόσκλητη σε αυτοκίνητο, στη θέση του συνοδηγού.

Ο νεαρός οδηγός βγήκε έξω από το αυτοκίνητό του, ζητώντας της να αποβιβαστεί, αλλά εκείνη έκλεισε τις ασφάλειες, πήγε στη θέση του οδηγού και έκλεψε το αυτοκίνητο. Στη γωνία Κανάρη και Γεωργούλη χτύπησε τα πρώτα σταθμευμένα αυτοκίνητα και βγήκε στην Αριστομένους.

Μετά τα φανάρια Βασ. Γεωργίου και Φραντζή οδήγησε το αυτοκίνητο στον ποδηλατόδρομο και στην παλιά Αστυνομία, προκαλώντας ζημιές στο ΙΧ. Στη συνέχεια κατέβηκε στο δρόμο με μεγάλη ταχύτητα, με τους αυτόπτες μάρτυρες να παρατηρούν με κομμένη την ανάσα την τρελή της πορεία.

Τελικά η οδηγός σταμάτησε όταν το αυτοκίνητο βρέθηκε σε ένα σημείο από το οποίο δεν μπορούσε να περάσει. Οδηγοί έτρεξαν να την πιάσουν και με δυσκολία κατάφεραν να την ακινητοποιήσουν. Η νεαρή γυναίκα που βρισκόταν εκτός ελέγχου αντιστάθηκε μέχρι και σε αστυνομικό και δε δίστασε ακόμη και να τον γρονθοκοπήσει. Τελικά συνελήφθη και οδηγήθηκε στη Διεύθυνση Αστυνομίας Μεσσηνίας. Η φοιτήτρια φέρεται να προξένησε ζημιές σε τουλάχιστον 22 αυτοκίνητα.

Δημοφιλή