ΕΙΔΗΣΕΙΣ
11/02/2017 10:20 EET | Updated 11/02/2017 16:12 EET

NΔ: Ο Μητσοτάκης φοράει και στο εσωτερικό και στο εξωτερικό φοράει πάντα τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδας

NurPhoto via Getty Images
Leader of Opposition and Nea Dimokratia Kyriakos Mitsotakis during official dinner with the president of the Republic of Italy, Sergio Mattarella in Athens, on January 17 2017. (Photo by Wassilios Aswestopoulos/NurPhoto via Getty Images)

«Ο κ. Τσίπρας έχει ένα μοναδικό ταλέντο να αντιπολιτεύεται τον εαυτό του. Παραδέχεται ότι θα υπογράψει τα σκληρά μέτρα λιτότητας που ο ίδιος προκάλεσε με την ανικανότητα και την αποτυχία του. Ταυτόχρονα επιτίθεται στους "κακούς δανειστές" και στην αντιπολίτευση, για να δώσει άλλοθι στους βουλευτές του να τα ψηφίσουν», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ και προσθέτει πως "την ίδια στιγμή, η πραγματική οικονομία βουλιάζει στην αβεβαιότητα και τα σενάρια του Grexit επανέρχονται".

«Και όλα αυτά, για να σκηνοθετήσει ο κ. Τσίπρας άλλη μια κυβίστηση ... μετά τη δήθεν σκληρή διαπραγμάτευση για την οποία έχει την αποκλειστική ευθύνη. Όσο για το ταξίδι του κ. Μητσοτάκη στη Γερμανία, να μην ανησυχεί ο κ. Τσίπρας.

Ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και στο εσωτερικό και στο εξωτερικό φοράει πάντα τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδας. Και αυτή είναι γαλανόλευκη, χωρίς ροζ αποχρώσεις», συμπληρώνει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.