ΕΙΔΗΣΕΙΣ
12/02/2017 09:52 EET | Updated 12/02/2017 09:53 EET

Έφυγε αρχηγός από τον Παναθηναϊκό και δεν παίζει ούτε στην Β' εθνική

contra.gr

Ο... οδοστρωτήρας, Αντρέα Στραματσόνι, που χαρακτηρίστηκε ως "σπουδαίος μάνατζερ" για τα deal που έκλεισε, είχε ως αποτέλεσμα να αποχωρήσουν από τον Παναθηναϊκό πολλοί παίκτες που δεν βρίσκονταν στα πλάνα του, ακόμα κι αν αποτελούσαν περιουσιακά στοιχεία του συλλόγου.

Ανάμεσα σε αυτούς οι: Κλωναρίδης, Νίνης, Λαγός, Αμπέντ, Τριανταφυλλόπουλος, Νάνο, Καλτσάς και αρκετοί ακόμα, με τους αντικαταστάτες τους να μην... εκπλήσσουν τα πλήθη.

Κάποια από αυτά τα παιδιά έχουν καταφέρει να βρουν τα πατήματα τους, κάποια άλλα λιγότερο και δυστυχώς ορισμένα καθόλου.

Χαρακτηριστικότερο παράδειγμα ο Τάσος Λαγός, ο οποίος αποχώρησε τον Ιούνιο του 2016 μένοντας ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό, για να υπογράψει στην Βίρτσμπουργκερ Κίκερς. Όλα αυτά σε μία εποχή που ο, τότε, 23άχρονος άσος ήταν αρχηγός του "τριφυλλιού" και πρόσφατα είχε κληθεί στην Εθνική Ελλάδας.

Στην Γερμανία δεν έχει καταφέρει να βρει ρυθμό (έχοντας και έναν τραυματισμό) μετρώντας μόλις τέσσερις συμμετοχές στη δεύτερη κατηγορία, με την τελευταία του εμφάνιση να είναι καταγεγραμμένη στις 7/11/2016.

Το συμβόλαιο του Τάσου Λαγού ολοκληρώνεται το 2018, όμως δεν αποκλείεται να φύγει νωρίτερα, με προορισμό έναν σύλλογο που θα πιστέψει περισσότερο στο ταλέντο του. Εξάλλου έδειξε και στους πράσινους πως μπορεί να σταθεί σε υψηλό επίπεδο.

Πηγή: Contra.gr

Sponsored Post