#cookingforlove: Πάρτε μέρος στον διαγωνισμό της HuffPostGreece και κερδίστε 2 εισιτήρια της Turkish Airlines

#cookingforlove: Πάρτε μέρος στον διαγωνισμό της HuffPostGreece και κερδίστε 2 εισιτήρια της Turkish Airlines

Λένε πως ο έρωτας περνάει από το στομάχι. Και όχι μόνο, θα συμπληρώσουμε εμείς.

Το φαγητό, ειδικά στην Ελλάδα, ενώνει τους ανθρώπους, προσφέρει χαρά, ικανοποίηση και ζεστασιά. Όλοι μας έχουμε εκείνο το ξεχωριστό φαγητό ή γλυκό που λατρεύουμε να ετοιμάζουμε οι ίδιοι για μας, για όσους αγαπάμε και το άλλο μας μισό ή ανυπομονούμε να δοκιμάσουμε ξανά εκείνη τη γεύση που μας ξετρέλανε σε μία ακόμη έξοδό μας.

Με αφορμή την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, η HuffPost Greece αποφάσισε να γιορτάσει με τον καλύτερο τρόπο τον ένα και μοναδικό έρωτα που δεν πρόκειται να μας φύγει πότε, εκείνον για το φαγητό δηλαδή.

Και έτσι σας καλεί στο πιο νόστιμο Instagram Challenge!

Φωτογραφίστε και ανεβάστε στον προσωπικό σας λογαριασμό στο Instagram ένα αγαπημένο σας πιάτο -αλμυρό ή γλυκό- που έχετε μαγειρέψει εσείς οι ίδιοι ή εκείνο το πιάτο -αλμυρό ή γλυκό- που φάγατε σε ένα εστιατόριο και πραγματικά ερωτευτήκατε, μαζί με τα hashtag #cookingforlove, #huffpostgreece και #TurkishAirlines.

Μην ξεχάσετε μόνο να ακολουθήσετε την HuffPost Greece στο Instagram και ο λογαριασμός σας να είναι ανοικτός για μπορούμε να δούμε τις φωτογραφίες σας!

Το μοναδικό δώρο

Πώς θα ανταμειφθεί η φωτογραφία με τα περισσότερα likes; Ετοιμαστείτε γιατί το δώρο θα σας κάνει να... ερωτευτείτε.

Ο νικητής θα κερδίσει 2 εισιτήρια με επιστροφή business class της Turkish Airlines για Ευρωπαϊκό προορισμό της επιλογής του, στον οποίο πετάει η Turkish Airlines!

Οι όροι του διαγωνισμού

- Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει από τη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου μέχρι την Παρασκευή 17 Φεβρουάριου.

- Ο κάθε συμμετέχων μπορεί να ανεβάσει παραπάνω από μία φωτογραφίες στον προσωπικό του λογαριασμό μαζί με τα hashtag #cookingforlove , #huffpostgreece και #TurkishAirlines.

- Ο νικητής θα ανακοινωθεί τη Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου.

- H έκδοση του εισιτηρίου θα πραγματοποιηθεί με βάση τη διαθεσιμότητα που θα υπάρχει στις πτήσεις που επιθυμεί ο επιβάτης. Η Turkish Airlines έχει δικαίωμα να κάνει οποιαδήποτε αλλαγή στο εισιτήριο ή και την πτήση. Τα εισιτήρια ισχύουν για ένα χρόνο μετά την έκδοση τους και δεν μπορούν να μεταβιβαστούν σε τρίτα πρόσωπα.

- Τα εισιτήρια θα σταλούν ηλεκτρονικά στο email που έχει δηλώσει ο νικητής, αφού πρώτα έχει γίνει η επικοινωνία για την κράτηση της θέσης του εισιτηρίου.

Μαγειρέψτε ή απολαύστε το φαγητό σας με αγάπη και καλή επιτυχία!