Άγρια δολοφονία ιερέα στον Γέρακα. Βρέθηκε φιμωμένος και δεμένος. Άνοιξε την πόρτα στον δολοφόνο;

Άγρια δολοφονία ιερέα στον Γέρακα. Βρέθηκε φιμωμένος και δεμένος. Άνοιξε την πόρτα στον δολοφόνο;
Eurokinissi

Άγρια δολοφονημένος βρέθηκε το πρωί της Τρίτης 46χρονος αρχιμανδρίτης μέσα στο σπίτι του στην οδό Ναυπλίου στην περιοχή του Γέρακα. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι ο 46χρονος ήταν φιμωμένος και δεμένος χειροπόδαρα στο δωμάτιο της κρεβατοκάμαρας.

Στο σπίτι δεν βρέθηκαν από τους αστυνομικούς ίχνη παραβίασης. Αυτό που βρέθηκε είναι ένα μαξιλάρι δίπλα από τον ιερέα που ήταν γεμάτο αίματα, όπως και ένα ανοιχτό ντουλάπι που περιείχε αντικείμενα αξίας. Οι αξιωματικοί της Ασφάλειας κάνουν λόγο για δολοφονία, χωρίς να μπορεί να διευκρινιστεί το κίνητρο. Δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο ο αρχιμανδρίτης να άνοιξε την πόρτα στους δολοφόνους του.

Στο σημείο βρίσκεται ιατροδικαστής και άνδρες της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών που συλλέγουν αξιοποιήσιμα στοιχεία.

Όπως προκύπτει από την έρευνα της Ασφάλειας, ο 46χρονος δεν είχε δώσει σημεία ζωής με αποτέλεσμα να τον αναζητήσει ιερέας φίλος του, ο οποίος μετέβη στην οικία του. Όταν διαπίστωσε ότι ο αρχιμανδρίτης δεν του ανοίγει ειδοποίησε την Αστυνομία. Από το σπίτι έχουν αφαιρεθεί κοσμήματα και σταυροί. Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι η δολοφονία έγινε το βράδυ της Δευτέρας, κάτι που θα αποδειχθεί από την ιατροδικαστική εξέταση. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο αρχιμανδρίτης δεν είχε προσωπικές ή οικονομικές διαφορές με κανέναν. Οι δράστες πιθανότατα του έκοψαν τις αναπνευστικές οδούς με το μαξιλάρι.

Δημοφιλή