Ο Jason Momoa είναι κανίβαλος, η Suki Waterhouse ακρωτηριασμένη τιμωρός και ο Keanu Reeves απλά τέλειος

Ο Jason Momoa είναι κανίβαλος, η Suki Waterhouse ακρωτηριασμένη τιμωρός και ο Keanu Reeves απλά τέλειος

Μετά το ιδιαίτερο και άκρως συναρπαστικό «A Girl Walks Home Alone At Night», η σκηνοθέτης και σεναριογράφος Ana Lily Amirpour επιστρέφει με ένα δυστοπικό δράμα με τον πολλά υποσχόμενο τίτλο «The Bad Batch».

Το πρώτο επίσημο trailer της ταινίας κυκλοφόρησε, εντελώς ταιριαστά, την παραμονή του Αγίου Βαλεντίνου και σε αυτό βλέπουμε τον Jason Momoa ως αρχηγό μιας κοινότητας κανιβάλων σε μια post-apocalyptic Αμερική, τη Suki Waterhouse να βρίσκεται αιχμάλωτη αυτής της κοινότητας και, στην πορεία, να μετατρέπεται σε κάποιου είδους τιμωρό και, φυσικά, τον Keanu Reeves σε έναν μυστηριώδη ρόλο που φέρνει σε κάτι σε διεφθαρμένο ηγέτη ενός παρηκμασμένου Las Vegas που έχει αφεθεί στην κραιπάλη και την παράνοια. Που μπορεί και να είναι ακριβώς αυτό, βάσει των όσων ξέρουμε μέχρι τώρα για την ταινία, αλλά προς το παρόν μπορούμε μόνο να υποθέτουμε.

Το καστ της ταινίας συμπληρώνουν οι Diego Luna και Jim Carrey σε «ρόλους-κλειδιά».

Ο Θοδωρής Δημητρόπουλος του Popcodeείχε δει πριν λίγο καιρό το «The Bad Batch» στην πρώτη επίσημη προβολή του στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Βενετίας, οπότε για μια πιο αναλυτική παρουσίαση της ταινίας μαζί με δηλώσεις τόσο της Amirpour όσο και της πρωταγωνίστριάς της, Waterhouse, μπείτε εδώ.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το άκρως απολαυστικό trailer.

Το «The Bad Batch» θα κάνει πρεμιέρα στις αμερικανικές αίθουσες στις 23 Ιουνίου.