‘Stranger Things': 6 πράγματα που πρέπει να ξέρεις για τον 2ο κύκλο

‘Stranger Things': 6 πράγματα που πρέπει να ξέρεις για τον 2ο κύκλο

Μαζί με το τρέιλερ που μας ήρθε από το Netflix για τον 2ο κύκλο του ‘Stranger Things’, μας ήρθαν και τα κακά μαντάτα ότι θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι το Halloween του Οκτώβρη για να δούμε ξανά την παρέα του Hawkins.

Επειδή λοιπόν μας χωρίζουν πολλοί μήνες από την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα και οι συντελεστές το γνωρίζουν, φρόντισαν - πέρα από τα 10 πράγματα που ήδη ξέρουμε για την επόμενη σεζόν - να μας δώσουν μερικά ακόμα τιζεράκια για να έχουμε να συζητάμε μέχρι τότε.

Έναν χρόνο μετά τα γεγονότα του ‘83, η παρέα των παιδιών, οι οικογένειες και ο σερίφης Hopper που μαζί με τα Eggos για την Eleven, άφησε και περιθώρια για εικασίες περί συνεργασίας με τον εχθρό όταν μπήκε σε ένα μυστήριο αυτοκίνητο, προσπαθούν να συνεχίσουν τη ζωή τους.

Τα πράγματα όμως, σύμφωνα με άρθρο του Entertainment Weekly, προφανώς και δε θα είναι τόσο εύκολα:

WILL VS. UPSIDE DOWN

Θα νόμιζε κανείς ότι οι δυσκολότερες μέρες για τον Will πέρασαν όταν διασώθηκε από το Upside Down, αλλά όπως είδαμε στο τέλος του φινάλε, εκείνος μπορεί να άφησε πίσω του την ανάποδη διάσταση, η ανάποδη διάσταση όμως δεν άφησε εκείνον.

Matt Duffer (δημιουργός): “Φαίνεται ότι βλέπει εικόνες από το Upside Down - το θέμα είναι αν είναι αληθινές ή όχι. Οπότε μοιάζει να έχει κάποιου είδους διαταραχή μετατραυματικού στρες”.

JOYCE + BOB = L. F. (?)

Όταν ανακοινώθηκε το κάστινγκ του Sean Austin για τον 2ο κύκλο, πολλές ‘Goonies’ γροθιές σηκώθηκαν στον αέρα. Τώρα γνωρίζουμε ότι θα παίξει έναν παλιό συμμαθητή παύλα νέο σύντροφο της Joyce .

Winona Ryder (Joyce Byers): “Προσπαθεί να καμουφλάρει πολλά. Νομίζω έκανε την επιλογή του Bob γιατί θέλει ένα καλό πατρικό πρότυπο στις ζωές των γιων της”.

HOPPER ΣΤΑ ΑΝΑΧΩΜΑΤΑ

Αμφέβαλες για την αφοσίωση του Σερίφη μετά το πάρε-δώσε του με την εχθρική κυβέρνηση στο φινάλε του 1ου κύκλου; Μάλλον η παρακάτω δήλωση θα σε καθησυχάσει.

David Harbour (Sheriff Hopper): “Πέφτει στον Hopper να γίνει η φωνή της αρχής που θα πει τι συνέβη και τι όχι. Δυσκολεύεται πολύ με τον συμβιβασμό στον οποίον τον οδηγεί αυτό, το να πρέπει να πει ψέματα και να καλύψει πράγματα δηλαδή”.

S.O.S. ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ DYER

Ξέρουμε ότι η απώλεια της Barb θα πέσει στο τραπέζι στη 2η σεζόν και γνωρίζουμε ότι ένα τοτέμ σαν την Eleven δε θα μπορούσε να μην έχει αφήσει συντρίμμια πίσω της.

Ross Duffer (δημιουργός): “Η Nancy και ο Mike είναι οι πιο τσαλακωμένοι γιατί αυτοί είναι που έχασαν κάποιον. Παλεύουν με αυτό και θα δούμε τις συνέπειες όλου αυτού”.

Ο ΠΑΛΙΟΣ, ΚΑΚΟΣ BULLY

Είχαμε αναφέρει ξανά ότι δύο αδέρφια θα καταφτάσουν στο Hawkins για να διαταράξουν λίγο τις δυναμικές μεταξύ των υπόλοιπων χαρακτήρων. Ενώ η Max όμως θα γίνει φίλη με τα αγόρια και μάλιστα θα προκαλέσει και το ερωτικό ενδιαφέρον του Lucas και του Dustin, ο αδερφός της Billy, δε θα τα πάει το ίδιο καλά με την παρέα.

Matt Duffer (δημιουργός): “Ο Stephen King πάντα έχει εξαιρετικούς ανθρώπινους κακούς. Το κακό του πραγματικού κόσμου είναι συχνά το ίδιο ή και περισσότερο επιβλαβές από αυτό του υπερφυσικού, οπότε θέλαμε να εισάγουμε έναν τέτοιο χαρακτήρα”.

ΑΛΛΟΣ ΓΙΑ DEMOGORGON;

Η 2η σεζόν θα “εξερευνήσει διαφορετικά είδη τρόμου” σύμφωνα με τους αδερφούς Duffer. Αν κρίνουμε από το τέρας που είδαμε για δευτερόλεπτα στο νέο τρέιλερ, το διαφορετικό μπορεί απλά να σημαίνει και γιγάντιο. Ή και όχι, τουλάχιστον για τον Dustin.

Gaten Matarazzo (Dustin): “Υπάρχει ένα μικρό πλασματάκι με το οποίο δένομαι. Προφανώς δεν είναι από αυτόν τον πλανήτη ή διάσταση”.

της Ιωσηφίνας Γριβέα

Πηγή: Popcode.gr