Ανοιχτό γράμμα θύματος διάρρηξης προς κλέφτη: «Φέρε πίσω το παπούτσι μου»

Ανοιχτό γράμμα θύματος διάρρηξης προς κλέφτη: «Φέρε πίσω το παπούτσι μου»
Used construction work boot with steel toe isolated on white. More boots...
Used construction work boot with steel toe isolated on white. More boots...
EasyBuy4u via Getty Images

Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από το να σου κλέψει κάποιος κάτι που αγαπάς, κυρίως όταν αυτό το το κάτι το χρησιμοποιείς καθημερινά.

Αυτό συνέβη στον χρήστη του Reddit, Splashy91 ο οποίος μία ημέρα συνειδητοποίησε ότι το αγαπημένο του ζευγάρι μπότακια ή για την ακρίβεια το ένα μποτάκι του είχε εξαφανιστεί, σύμφωνα με το Distractify. Παρά το γεγονός ότι είχε πέσει θύμα διάρρηξης, κατά την οποία εκλάπη επίσης και το σακίδιό του, ο χρήστης του Reddit έγινε έξαλλος με τον κλέφτη που τόλμησε να του πάρει τη μία του μπότα.

Πήρε λοιπόν τα μέτρα του και έγραψε ένα ανοιχτό γράμμα προς τον κλέφτη και στη συνέχεια κόλλησε το χαρτί με το μήνυμά του σε όλες τις κολώνες της γειτονιάς του.

Στον τύπο που έκλεψε το ένα μου μποτάκι από το όχημά μου:

Eίμαι σίγουρος ότι θα είχες τους λόγους σου. Το θέμα είναι ότι μου έκλεψες μόνο το ένα παπούτσι(το αριστερό). Θα ήθελα να σου παρουσιάσω τις δύο επιλογές που έχεις:

1: Σε παρακαλώ επέστρεψε ό,τι μου έκλεψες, ειδικά το μποτάκι μου.

2. Αν θέλεις τόσο πολύ να κρατήσεις τα πράγματά μου και δεν θέλεις να μου τα επιστρέψεις τότε θα σου αφήσω και το άλλο μποτάκι (αυτό που έχω στην κατοχή μου και αυτό που δεν έκλεψες από εμένα) μπροστά από την πόρτα στην οδό Molle St. West Hobart, αριθμός 143. Τουλάχιστον για να ξέρω ότι ο ένας από τους δυο μας είναι 100% ωφελημένος από τα ολοκαίνουργια παπούτσια. Σου υπόσχομαι ότι δεν θα προσπαθήσω να σε εξαπατήσω ή να σε πιάσω. Το δίκιο να λέγεται.

Τελικά το γράμμα λειτούργησε και το θύμα, γνωστός και με το όνομα Mάρκους έγραψε ένα νέο γράμμα το οποίο συμπεριλάμβανε όλες τις νεότερες εξελίξεις.

Ενημέρωση: Σε ό,τι μπορεί να περιγραφεί ως μία πραγματική περίεργη σειρά γεγονότων. Έφτασα σπίτι σήμερα και διαπίστωσα ότι ο κλέφτης (με καρδιά από ατόφιο χρυσάφι) είχε επιστρέψει το μποτάκι και το είχε αφήσει στην μπροστινή μου πόρτα.

Αγαπητέ φίλε που τσάκωσες και επέστρεψες το μποτάκι μου,

Είτε έχεις μεγάλη γνώση (αν και συγκεχυμένη) του κώδικα δεοντολογίας, είτε απλά έχουμε διαφορετικό μέγεθος ποδιού. Είτε έτσι είτε αλλιώς νιώθω ευγνώμων και δεν θέλω να σε πιέσω άλλο. Αλλά μιας και το θίξαμε μήπως να επέστρεφες και το σακίδιό μου;

Ξέρω ότι ίσως να το έχεις λατρέψει ήδη και ίσως να το νιώθεις ήδη σαν δικό σου. Αλλά οκ, κατά κάποιον τρόπο νιώθω ότι σου αξίζει. Αλλά εγώ το χρειάζομαι πραγματικά, γιατί πρόκειται να κάνω ένα μεγάλο ταξίδι σύντομα.

Υ/Σ: Aυτή τη φορά θα σου αφήσω μία εξάδα (σ.σ με αναψυκτικά) στην μπροστινή πόρτα.

Επίσης αν δεν είσαι ο κλέφτης και διαβάζεις αυτό το μήνυμα θα σε παρακαλούσα να μην έρθεις και κλέψεις τα δωρεάν αναψυκτικά. Αυτά που γράφω αφορούν εμένα και τον κλέφτη.

Με αγάπη,

Μάρκους

Δημοφιλή