Κανένα Walking Dead: Το κέντρο της Αθήνας γέμισε με ζωντανούς-νεκρούς

Κανένα Walking Dead: Το κέντρο της Αθήνας γέμισε με ζωντανούς-νεκρούς

Ζόμπι και πλάσματα αλλόκοσμα, σύρθηκαν για άλλη μια χρονιά στους δρόμους της Αθήνας και έσπειραν τον τρόμο -αλλά και το γέλιο- το απόγευμα του Σαββάτου, 25 Φεβρουαρίου.

Ο λόγος για το «Zombie Walk Athens», τον ετήσιο περίπατο των Αθηναίων ζόμπι που ξεκίνησε από το Σύνταγμα περίπου στις 6 το απόγευμα, συνέχισε στην Ερμού, το Θησείο και κατέληξε στο Χυτήριο Theatre & ART Cafe για το καθιερωμένο zombie thriller πάρτι.

Η φετινή συνάντηση ήταν αφιερωμένη στη δεκαετία '80, τη σειρά Stranger Things και τις ταινίες που την επηρέασαν ή αναφέρονται σε αυτή (The Goonies, E.T. The Extra-Terrestrial, Close Encounters, Star Wars - The Empire Strikes Back, Aliens, Nightmare on Elm Street, Poltergeist, The Evil Dead, The Thing κ.α.).

Αξίζει να σημειωθεί πως το «Ζombie Walk» ξεκίνησε από την Αμερική (2001 Sacramento, California) αλλά επεκτάθηκε και στην Ευρώπη. Είναι μια παρέλαση «νεκροζωντανών», στην οποία πλήθος κόσμου ντύνεται και μακιγιάρεται σαν ζόμπι και περιφέρεται στην πόλη, πειράζοντας και ανατριχιάζοντας τους περαστικούς. Το event αποτελεί μια συλλογική προσπάθεια και διοργάνωση πολλών ομάδων που σχετίζονται με τις ταινίες και σειρές τρόμου, τη μουσική και το cosplay (διαγωνισμός μεταμφιέσεων).

Παρακάτω μπορείτε να δείτε φωτογραφίες από τη φετινή εκδήλωση.

Zombie Walk Athens 2017