Όσκαρ γεμάτα γκάφες: «Πέθαναν» την κινηματογραφική παραγωγό Jan Chapman

Όσκαρ γεμάτα γκάφες: «Πέθαναν» την κινηματογραφική παραγωγό Jan Chapman
Twitter

Σε κάθε τελετή των διάσημων βραβείων υπάρχει όπως όλοι ξέρουμε και μία στιγμή που αποχαιρετούν όλους εκείνους από το χώρο του θεάματος που πέθαναν την χρονιά που μας πέρασε. Ωστόσο, στο φετινό μοντάζ υπήρχε δυστυχώς και η φωτογραφία μίας γυναίκας που... ζει!

Ο λόγος για την Αυστραλιανή κινηματογραφική παραγωγό, Jan Chapman, η οποία λέει ότι νιώθει «συντετριμμένη» αφού είδε ότι η φωτογραφία της χρησιμοποιήθηκε λανθασμένα στη θέση της σχεδιάστριας κοστουμιών, Janet Patterson, η οποία όντως πέθανε τον Οκτώβριο του 2016. Οι δύο γυναίκες ήταν μάλιστα και καλές φίλες και συνεργάτιδες.

«Η Janet ήταν πανέμορφη και είχε κερδίσει τέσσερις φορές Όσκαρ και είναι πραγματικά απογοητευτικό που κανένας δεν πρόσεξε το λάθος. Είμαι ζωντανή και ενεργή παραγωγός».

Γιατί έγινε αυτό το λάθος; Σύμφωνα με το Distractify, ίσως ευθύνεται για αυτό το Getty, αφύ εάν ψάξεις εκεί για την Patterson σου εμφανίζονται φωτογραφίες της Chapman. Όπως και να έχει, είμαστε σχεδόν σίγουροι πως κάποιος εκπαιδευόμενος θα «πλήρωσε τη νύφη».

Δημοφιλή