Σε εξέλιξη οι έρευνες της αστυνομίας για το δυστύχημα με την Πόρσε. Τα πρόσωπα της τραγωδίας

Σε εξέλιξη οι έρευνες της αστυνομίας για το δυστύχημα με την Πόρσε. Τα πρόσωπα της τραγωδίας
Eurokinissi

Το πρώτο που θέλουν να διαπιστώσουν είναι το κατά πόσο υπάρχει περίπτωση ο οδηγός να ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ και το δεύτερο κατά πόσο μπορεί να επιχείρησε κάποιο επικίνδυνο ελιγμό.

Ήδη έχουν ληφθεί καταθέσεις μαρτύρων σύμφωνα με τις οποίες ο 23χρονος είχε ξεκινήσει από περιοχή των βορείων προαστίων της Αττικής μαζί με στενό του φίλο με προορισμό την Αράχωβα όπου θα έκαναν ολιγοήμερες διακοπές.

Πληροφορίες από την αστυνομία αναφέρουν ότι ταυτοποιήθηκε το απανθρακωμένο σώμα του 23χρονου ο οποίος διέμενε στο εξωτερικό και βρισκόταν στην Ελλάδα για διακοπές.

Η Τροχαία επίσης εξετάζει υλικό από κάμερες ασφαλείας της εθνικής οδού, ενώ τις επόμενες ημέρες αναμένεται να πάρει κατάθεση από τον 33χρονο πατέρα ο οποίος είδε με τα μάτια του τη φονική σύγκρουση που προκάλεσε το θάνατο της συζύγου και του τρίχρονου παιδιού του.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι ο πατέρας βρίσκεται σε κατάσταση σοκ και για το λόγο αυτό δεν είναι σε κατάσταση να μιλήσει στους αστυνομικούς.

Οδηγούσε ένα όχημα μάρκας HONDA CIVIC το οποίο είχε σταθμεύσει σε πάρκινγκ της εθνικής αφήνοντας μέσα σε αυτό τη γυναίκα και το παιδί του.

Η οικογένεια είναι από την Πτολεμαΐδα, ο 33χρονος είναι υπάλληλος στην ΕΥΔΑΠ και η γυναίκα του απασχολούταν με την οργάνωση εκδηλώσεων γάμου.

Δημοφιλή