Στο μικροσκόπιο των αρχών και άλλη επίθεση με πυρά σε βάρος οδηγού ταξί. Φόβοι ότι πρόκειται για μανιακό

Στο μικροσκόπιο των αρχών και άλλη επίθεση με πυρά σε βάρος οδηγού ταξί. Φόβοι ότι πρόκειται για μανιακό
EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Τα στοιχεία ταυτότητας του ατόμου που εκτέλεσε εν ψυχρώ οδηγό ταξί στην Κηφισιά αναζητούν οι αξιωματικοί της Ασφάλειας, οι οποίοι δεν αποκλείουν να πρόκειται για παρανοϊκό άτομο.

Οι αστυνομικοί έχουν βάλει στο μικροσκόπιο την κατάθεση που είχε δώσει άλλος οδηγός ταξί, ο οποίος είχε πέσει θύμα πυροβολισμών στις 11 Φεβρουαρίου 2017 στην περιοχή της Νέας Ερυθραίας. Πρόκειται για έναν 32χρονο οδηγό, ο οποίος ανέφερε στους αστυνομικούς ότι ο δράστης φορούσε μαύρο μπουφάν και ένα ανοιχτόχρωμο μπλουζάκι. Όπως είπε, μπήκε στο ταξί ως πελάτης και ενώ έφταναν στον προορισμό τους στην οδό Μαυρομιχάλη στη Νέα Ερυθραία δέχθηκε πισώπλατους πυροβολισμούς χωρίς να ακούσει θόρυβο (ενδεχομένως ο δράστης χρησιμοποιεί σιγαστήρα). Τότε άρχισε να μην αισθάνεται καλά και ζήτησε από τον «πελάτη» να τραβήξει το χειρόφρενο για να ακινητοποιήσει το αυτοκίνητο. Ο νεαρός σταμάτησε το αυτοκίνητο πήρε τα κλειδιά και τράπηκε σε φυγή. Το θύμα ειδοποίησε συγγενείς του και τον μετέφεραν στο νοσοκομείο όπου εντόπισαν στο κρανίο του 3 βολίδες πυροβόλου όπλου μικρού διαμετρήματος και τον υπέβαλαν σε επέμβαση.

Ενδεχομένως πρόκειται για το ίδιο άτομο που τα μεσάνυχτα της Τρίτης πυροβόλησε στο κεφάλι και έριξε νεκρό οδηγό ταξί στην οδό Χαριλάου Τρικούπη στην Κηφισιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι πυροβολήθηκε εν κινήσει, γι' αυτό και το ταξί συνέχισε να κινείται για λίγο ανεξέλεγκτο και προσέκρουσε σε σταθμευμένο αυτοκίνητο, όπου και ακινητοποιήθηκε.

Δημοφιλή