ΜΙΝΩΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ: Υπερσύγχρονος εξοπλισμός, πολυτέλεια και ψυχαγωγία εν πλω

ΜΙΝΩΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ: Υπερσύγχρονος εξοπλισμός, πολυτέλεια και ψυχαγωγία εν πλω
minoan lines

Η λέξη «κρουαζιέρα» είναι απόλυτα συνυφασμένη με τις ΜΙΝΩΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ, μία από τις μεγαλύτερες ναυτιλιακές εταιρείες στην Ελλάδα, που ιδρύθηκαν το 1972, στο Ηράκλειο Κρήτης. Είναι μέλος του Ομίλου Grimaldi και διαχειρίζονται έναν μοντέρνο στόλο πλοίων που αποτελείται από υπερσύγχρονα Highspeed Cruise Ferries, τα οποία συνδυάζουν την πολυτέλεια, την άνεση, την ποιότητα, την ταχύτητα, την υψηλή τεχνολογία και την ασφάλεια εν πλω.

Συνδυάζοντας την εμπειρία με τη διορατικότητα, οι ΜΙΝΩΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ χαράζουν τη στρατηγική τους τοποθετώντας τους επιβάτες στο επίκεντρο κάθε καινοτόμου επιχειρηματικής πρακτικής. Κύριο μέλημά της εταιρείας είναι ο σεβασμός στον επιβάτη και στις ανάγκες του και δέσμευσή της να ανταποκρίνεται απέναντί του με συνέπεια. Κάθε πλοίο των ΜΙΝΩΙΚΩΝ ΓΡΑΜΜΩΝ είναι άρτια εξοπλισμένο σύμφωνα με τα υψηλά πρότυπα των κρουαζιερόπλοιων στην εσωτερική διακόσμηση των κοινόχρηστων χώρων και των καμπινών του προσφέροντας υψηλής ποιότητας ψυχαγωγία εν πλω (πολυτελή και ευρύχωρα σαλόνια και φυσικής κατάστασης, πισίνα, εστιατόρια, ντίσκο, καταστήματα, Internet corner, κλπ.), ταχύτητα, πολυτέλεια, φιλικές προς το περιβάλλον υπηρεσίες και ασφάλεια.

Φυσικά, η επιτυχημένη πορεία των ΜΙΝΩΙΚΩΝ ΓΡΑΜΜΩΝ, δεν έχει περάσει απαρατήρητη, αφού έχουν κερδίσει πολλά βραβεία ποιότητας που αφορούν τα cruise ferries, τις υπηρεσίες και τον επαγγελματισμό του άρτια εκπαιδευμένου και έμπειρου προσωπικού της εταιρείας, από πολλούς σημαντικούς οργανισμούς και εκδόσεις. Μεταξύ άλλων, έχουν διακριθεί ως :“Passenger Line of the year” από την έγκριτη, διεθνούς κύρους ναυτιλιακή εφημερίδα Lloyd’s List, στα πλαίσια των βραβείων Greek Shipping Awards για τα έτη 2016, 2005, με το βραβείο της ακτοπλοϊκής εταιρείας με την «Καλύτερη Φήμη» (FAMOUS BRANDS) για τα έτη 2012, 2011, 2009, 2008, και με το «ΧΡΥΣΟ ΒΡΑΒΕΙΟ» ως η εταιρεία με την «Καλύτερη Εταιρική Επωνυμία» (Corporate Superbrands Greece) στην κατηγορία των μεταφορών για τα έτη 2017-2016 και 2012-2011.

Οι ΜΙΝΩΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ, από την ίδρυσή τους μέχρι σήμερα, έχουν διαγράψει μία επιτυχημένη πορεία και ένα σημαντικό κοινωνικό έργο. Η αίσθηση της κοινωνικής ευθύνης έχει οδηγήσει την εταιρεία σε μια σειρά από χορηγίες, υπό τη μορφή οικονομικής στήριξης ή δωρεάν μετακινήσεων με τα πλοία του στόλου της, με στόχο την ενίσχυση αξιόλογων πρωτοβουλιών και προσπαθειών, αποσκοπώντας έτσι στην ευημερία του κοινωνικού συνόλου και την πρόοδο.