Αποκαλύφθηκε ο λόγος που ο Brad Pitt δεν πήγε στα Oscar και, ειλικρινά, δεν έχουμε λόγια

Η εταιρεία παραγωγής του Brad Pitt, Plan B, βρισκόταν πίσω από τον μεγάλο νικητή των φετινών Oscar, το «Moonlight» του Barry Jenkins, το οποίο κέρδισε το Oscar Καλύτερης Ταινίας έπειτα από μια άκρως επεισοδιακή ανακοίνωση.

Ωστόσο, ο Brad Pitt ήταν παραδόξως απών από την λαμπερή τελετή των βραβείων καθώς και από τα πάρτυ που ακολούθησαν της απονομής.

Για ποιο λόγο θα μπορούσε, άραγε, να απουσιάζει ένας διάσημος ηθοποιός και παραγωγός, και μάλιστα του βεληνεκούς του Brad Pitt, από την πιο λαμπερή βραδιά του Hollywood, κατά την οποία η ταινία που βοήθησε ο ίδιος να υλοποιηθεί απέσπασε τη μεγαλύτερη τιμή;

Απ' ότι φαίνεται, ο Pitt δεν κατάφερε να παρευρεθεί στα Oscar επειδή επί 10 ημέρες πριν την τελετή, όπως και κατά τη διάρκεια αυτής, ήταν αφοσιωμένος στην κατασκευή ενός γλυπτού και, σύμφωνα με το The Hollywood Reporter, δεν μπορούσε να αποσπάσει την προσοχή του από αυτό ούτε λεπτό. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του THR, ο ηθοποιός ήταν κλεισμένος στο στούντιο του Βρετανού καλλιτέχνη Thomas Houseago στην περιοχή Frogtown του Los Angeles, και απορροφημένος με την κατασκευή του γλυπτού του.

Κανείς δεν ξέρει ακόμη τι είδους γλυπτό δημιουργεί τόσες μέρες ο Pitt, αν και ο Houseago είναι γνωστός για τα ογκώδη γύψινα εκμαγεία του που μοιάζουν με γκόλεμ της σχολής του Κυβισμού. Κάτι μας λέει πως θα μάθουμε αρκετά σύντομα. Αν δηλαδή ο Pitt αποφασίσει να βγει από το καλλιτεχνικό του άντρο -υποθέτουμε πως κάποια στιγμή θα πεινάσει.