Οι πιο δύσκολες δοκιμασίες σε Survivor ανά τον κόσμο

Οι πιο δύσκολες δοκιμασίες σε Survivor ανά τον κόσμο
popcode

Νομίζετε ότι τα έχετε δει όλα στο ελληνικό 'Survivor'; Ότι οι δοκιμασίες που περνάνε η Λάουρα Νάργες, η Ειρήνη Παπαδοπούλου, ο Γιάννης Σπαλιάρας και η παρέα τους είναι ότι πιο δύσκολο έχουμε δει; Για ξανασκεφτείτε το.

Η ελληνική εκδοχή του Survivοr μπορεί να βασίζεται στην αμερικάνικη εκδοχή της σειράς, δεν συγκρίνεται, όμως, ως προς το βαθμό δυσκολίας των δοκιμασιών που περνούν οι παίκτες και θα σας το αποδείξουμε, παρουσιάζοντάς σας μερικά από τα πιο σκληρά αγωνίσματα που έχουν γίνει στο εξωτερικό.

10. ΠΟΣΟ ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΚΑΤΩ ΑΠ' ΤΟ ΝΕΡΟ;

Εντάξει ναι, αυτή η δοκιμασία μπορεί να φαίνεται απλή, αλλά δεν είναι καθόλου. Ειδικά από τη στιγμή που υπάρχουν τύποι σαν αυτόν στο video που αντέχουν πάνω από δύο λεπτά κάτω από νερό χωρίς ανάσα. Εσύ πόσο θα άντεχες;

9. ΠΙΣΩ ΜΟΥ Σ' ΕΧΩ

Μία από τις πιο διασκεδαστικές δοκιμασίες που είχε όμως μεγάλο βαθμό δυσκολίας. Οι παίκτες των δύο ομάδων έπρεπε να γυρνούν γύρω από ένα κύκλο κουβαλώντας ένα φορτίο στην πλάτη τους και ο στόχος ήταν να ακουμπήσουν έναν παίκτη από την αντίπαλη ομάδα για να κερδίσουν τη δοκιμασία. Εξαιρετικά εξαντλητικό.

8. Ο ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΑΤΥΧΙΑΣ

Μια από τις πιο περίπλοκες και παράλληλα δύσκολες δοκιμασίες. Ακούστε τώρα τι γίνεται εδώ. Τρεις παίκτες από κάθε ομάδα δεμένοι πάνω σε ένα τροχό. Οι υπόλοιποι γυρνούν τον τροχό και οι δεμένοι παίκτες βυθίζονται σε μια πισίνα από κάτω. Πρέπει να βάλουν νερό στο στόμα τους και να το φτύσουν στη συνέχεια σε ένα χωνί. Το χωνί αυτό γεμίζει ένα σωλήνα, ο οποίος όταν γεμίσει ρίχνει ένα μπαλάκι. Μετά πρέπει να λύσουν ένα παζλ-λαβύρινθο να περάσει από μέσα το μπαλάκι και τελικά να κερδίσουν τη δοκιμασία. Καλό ε;

7. Ο ΛΑΒΥΡΙΝΘΟΣ ΤΩΝ ΤΥΦΛΩΝ

Δύσκολη δοκιμασία για τους παίκτες, αλλά τρομερά διασκεδαστική για τους τηλεθεατές. Οι παίκτες με δεμένα μάτια μπαίνουν σε έναν λαβύρινθο. Υπάρχουν ειδικά "τραπέζια" με χαραγμένα βέλη που τους καθοδηγούν. Πρέπει να συλλέξουν τέσσερα διαφορετικά κολιέ και να βρουν και την έξοδο του λαβύρινθου. Ευκολάκι.

6. ΣΟΥΜΟ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ;

H δοκιμασία αυτή ήταν σχετικά απλή, χαρακτηρίστηκε όμως και επικίνδυνη από τις... τούμπες που έτρωγαν οι παίκτες. Μέσα σε μια αρένα από τις γνωστές των... Σούμο, οι παίκτες κρατώντας από ένα μαξιλάρι προσπαθούσαν να πετάξουν εκτός τον αντίπαλό τους.

5. ΣΚΑΛΙ - ΣΚΑΛΙ

Μια από τι δοκιμασίες που μπορεί να μην φαίνεται δύσκολη εκ πρώτης όψεως, αλλά όπως αποδείχθηκε είναι από τις πιο επίπονες. Οι παίκτες στέκονται μπροστά από μια σκάλα χωρίς... σκαλιά. Πρέπει να τα τοποθετήσουν ένα ένα σαν παζλ, ένα κάθε φορά. Ανεβοκατεβαίνουν δηλαδή συνεχώς τη σκάλα δεκάδες φορές, μέσα στη ζέστη, κουβαλώντας και τα σκαλιά!

4. ΜΙΑ ΒΟΥΤΙΑ ΕΙΝΑΙ

Μία από τις δοκιμασίες που υπήρχε στις πρώτες εκδοχές του παιχνιδιού, αλλά στη συνέχεια καταργήθηκε λόγω της επικινδυνότητάς της. Οι παίκτες έπρεπε να πηδήξουν από έναν ψηλό βράχο, να ξεκλειδώσουν ένα κουτί και να το σύρουν μέχρι την ακτή, αφού πρώτα έχουν παλέψει με τα κύματα και τα βράχια.

3. ΜΕ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΚΑΙ ΟΥΡΛΙΑΧΤΑ

Κάπως έτσι ήταν η ονομασία της δοκιμασία αυτής και είναι ακριβώς αυτό που δηλώνει το όνομά της. Δύο ομάδες. Ένας παίκτης κάθε ομάδας πιάνεται σφιχτά από ένα στύλο. Δύο άτομα της αντίπαλης ομάδας προσπαθούν να τον πάρουν με όποιον τρόπο μπορούν και να τον τραβήξουν μέχρι τη γραμμή τερματισμού. Ο πιο γρήγορος κερδίζει.

2. ΣΚΑΨΕ, ΣΚΑΨΕ... ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙΣ

Ίσως η πιο δύσκολη και επικίνδυνη δοκιμασία που έχουμε δει. Σε σημείο μάλιστα που υπήρχαν παίκτες που λιποθύμησαν αφού την ολοκλήρωσαν. Οι παίκτες αφού σερνόντουσαν στην άμμο περνώντας από κορμούς δέντρων, στη συνέχεια έπρεπε να σκάψουν με τα χέρια τους και να περάσουν κάτω από αυτούς για να συνεχίσουν τη διαδρομής τους. Έπειτα έπρεπε να σκάψουν ξανά για να βρουν θαμμένες τσάντες που είχαν μέσα μπάλες, τις οποίες έπρεπε να τις τοποθετήσουν και στη σωστή θέση σε ένα παιχνίδι ευστοχίας.

1. ΓΙΑ 12 ΩΡΕΣ ΣΕ ΜΙΑ ΣΗΜΑΔΟΥΡΑ

Δεν πρόκειται για ομαδική δοκιμασία αλλά για ατομική. Η συγκεκριμένη δοκιμασία ήταν καθαρά αντοχής. Αλλά τεράστιας αντοχής. Οι παίκτες ανέβαιναν πάνω σε μια σημαδούρα και ο τελευταίος που θα έμενε στη θέση του θα κέρδιζε την ασυλία. To ρεκόρ αντοχής που σημειώθηκε σε μια εκδοχή του παιχνιδιού ήταν 12 ώρες (11 ώρες και 55 λεπτά για την ακρίβεια), ώσπου ο ένας παίκτης πρότεινε μια συμβιβαστική λύση για να λήξει ο... Γολγοθάς και να βγει ο νικητής.

Τι λέτε; Oι δικοί μας θα τα κατάφερναν σε αυτές τις δοκιμασίες;

Πηγή: Popcode