22χρονη τουρίστρια έζησε την απόλυτη φρίκη στα χέρια ενός κακοποιού στην ανεξερεύνητη αυστραλιανή γη

22χρονη τουρίστρια έζησε την απόλυτη φρίκη στα χέρια ενός κακοποιού στην ανεξερεύνητη αυστραλιανή γη
A road sign at the start of the Nullarbor for kangaroos, wombats and camels. A van goes by in the background
A road sign at the start of the Nullarbor for kangaroos, wombats and camels. A van goes by in the background
Stoneography via Getty Images

Φρικιαστικές είναι οι λεπτομέρειες γύρω από την απαγωγή, τον βασανισμό και τον βιασμό μιας 22χρονης Αγγλίδας τουρίστριας που εξερευνούσε την αυστραλιανή φύση.

Η γυναίκα εξαφανίστηκε πριν από περίπου δύο μήνες, ενώ ταξίδευε οδικώς με έναν ντόπιο προς τις ακατοίκητες περιοχές της Αυστραλίας. Όπως αποδείχτηκε, ο νεαρός άνδρας, που είχε γνωρίσει σε ένα πάρτι, την κρατούσε αιχμάλωτη στο όχημα, όπου και την κακοποιούσε. Οι αστυνομικοί την εντόπισαν να οδηγεί σε άσχημη κατάσταση 600 χλμ από το Μπρισμπέιν.

Η ίδια έφερε εμφανή σημάδια κακοποίησης, ενώ είχε κατάγματα ακόμα και στο πρόσωπο. Ο άνδρας που την είχε αιχμαλωτίσει κρυβόταν στο πορτ-μπαγκάζ του αυτοκινήτου και βρίσκεται πλέον στα χέρια των αρχών. Τον επιβαρύνουν μεταξύ άλλων τέσσερις κατηγορίες βιασμού, οκτώ κατηγορίες επίθεσης, τέσσερις κατηγορίες στραγγαλισμού και δύο κατηγορίες στέρησης ελευθερίας.

Ο ίδιος φέρεται ακόμα να συσχετίζεται με εμπόρους ναρκωτικών, με τους οποίους ήρθε σε ρήξη. Εκτιμάται μάλιστα πως απήγαγε την νεαρή γυναίκα για να τον οδηγήσει με το αυτοκίνητό της σε άλλη πόλη και να γλιτώσει από τα μέλη της συμμορίας του.

Κατά την διάρκεια του ταξιδιού, ο άνδρας φέρεται να την βίασε τουλάχιστον τέσσερις φορές, ενώ προσπάθησε να την στραγγαλίσει. Η σωματική κακοποίηση ήταν σχεδόν καθημερινή και διήρκεσε οκτώ εβδομάδες, κατά την διάρκεια των οποίων η 22χρονη Βρετανίδα ζούσε μέσα στο όχημα. Οι αστυνομικοί κινητοποιήθηκαν, αφότου η γυναίκα εισήλθε σε ένα πρατήριο υγρών καυσίμων, όπου συνομίλησε με έναν από τους υπαλλήλους.

«Είναι τραγικό αυτό που της συνέβη», δήλωσε ένας από τους αστυνομικούς.

Οι κάμερες κατέγραψαν την είσοδό της στο βενζινάδικο:

Δημοφιλή