Δείτε έναν εντελώς αγνώριστο Ewan McGregor στο νέο teaser για την τρίτη σεζόν του «Fargo»

Δείτε έναν εντελώς αγνώριστο Ewan McGregor στο νέο teaser για την τρίτη σεζόν του «Fargo»

Τη Δευτέρα που μας πέρασε το αμερικανικό καλωδιακό δίκτυο FX κυκλοφόρησε άλλο ένα trailer για την νέα, πολυαναμενόμενη σεζόν της δημοφιλούς σειράς «Fargo», στο οποίο βλέπουμε τον Ewan McGregor όπως δεν τον έχουμε δει ποτέ ξανά.

Το κανάλι είχε κυκλοφορήσει άλλα δύο promo της σειράς την προηγούμενη εβδομάδα, σε κανένα από αυτά όμως δεν εμφανίζονταν μέλη του βασικού καστ, το οποίο, για την 3η σεζόν του Fargo, αποτελείται από τους Ewan McGregor, Mary Elizabeth Winstead και Carrie Coon.

Σε μια συνέντευξη που έδωσε πρόσφατα στο Minneapolis Star Tribune, ο McGregor είπε πως η προφορά που έπρεπε να αποκτήσει για χάρη του ρόλου του στη μαύρη κωμωδία/δράμα εγκλήματος του FX, ήταν η δυσκολότερη που έπρεπε να μάθει μέχρι σήμερα. Μάλιστα ο Σκοτσέζος ηθοποιός -ο οποίος πρωταγωνιστεί αυτόν τον καιρό και στο sequel του Trainspotting του Danny Boyle, «T2», αναβιώνοντας τον ρόλο του Mark Renton, 20 χρόνια μετά- δεν υποδύεται έναν, αλλά δύο χαρακτήρες στη νέα σεζόν του «Fargo»: τους αδερφούς Emmit και Ray Stussy.

Η 3η σεζόν του «Fargo» κάνει πρεμιέρα στις 19 Απριλίου στο FX.