Το πρώτο teaser για τη νέα σεζόν του Game of Thrones αποκαλύφθηκε με τον πιο βασανιστικό τρόπο

Το πρώτο teaser για τη νέα σεζόν του Game of Thrones αποκαλύφθηκε με τον πιο βασανιστικό τρόπο
Facebook

Σήμερα είναι μία ωραία μέρα, όχι μόνο επειδή είναι Παρασκευή, αλλά επειδή γνωρίζουμε πότε έρχεται ο χειμώνας.

Και για όσους δεν καταλάβατε, εννοούμε ότι η έβδομη σεζόν του Game of Thrones θα κάνει πρεμιέρα στις 16 Ιουλίου του 2017.

Αμέσως μετά τη δημοσίευση ενός όχι και τόσο πρωτότυπου πόστερ για τη νέα σεζόν, το HBO αποφάσισε επιτέλους να δώσει λίγα ψίχουλα αγάπης στους φανατικούς οπαδούς της με ένα νέο teaser μέσω της υπηρεσίας live του Facebook.

Και όταν λέμε teaser το εννοούμε, αφού οι εκατομμύρια χρήστες που συντονίστηκαν στην επίσημη σελίδα της σειράς, έβλεπαν επί πολλά λεπτά απλώς ένα κομμάτι πάγου να λιώνει. Για να λιώσει πιο γρήγορα έπρεπε να σχολιάσουν «fire» κάτω από το live. Μιλάμε δηλαδή για βασανιστήρια, όχι αστεία.

Και όπως ήταν φυσικό, το Twitter έγινε έξαλλο.

Στο τέλος όμως το HBO τους έκανε τη χάρη και αποκάλυψε τελικά το βίντεο. Μην περιμένετε όμως ότι έμαθαν και κάτι φοβερό, αφού απλώς περιέχει φράσεις από παλαιότερες σεζόν και τελειώνει με τον Τζον Σνόου να λέει: «Υπάρχει μόνο ένας πόλεμος που έχει σημασία, ο Μεγάλος Πόλεμος, και είναι εδώ», ενώ την ίδια στιγμή εμφανίζεται το μπλε μάτι ενός White Walker.

Βέβαια, αυτό και μόνο αρκεί για να ενθουσιάσει όσους περιμένουν με ανυπομονησία τη νέα σεζόν και ελπίζουν ότι δεν θα απογοητευθούν. Ακόμα και για όσους έχουν πλέον ξεχάσει τους μισούς χαρακτήρες της σειράς, τι θέλουν και που πάνε, το teaser που αποκαλύφθηκε τόσο έξυπνα και βασανιστικά στο Facebook, κατάφερε τον στόχο του, να τους εξάψει δηλαδή ξανά την περιέργεια.

Για να δούμε λοιπόν πώς θα μοιάζει ο χειμώνας που θα έρθει μέσα στο καλοκαίρι...