Βίντεο ντοκουμέντο από τη συμπλοκή κατά την διάρκεια ληστείας με ομηρία στο Καματερό

Βίντεο ντοκουμέντο από τη συμπλοκή κατά την διάρκεια ληστείας με ομηρία στο Καματερό

Στη δημοσιότητα δόθηκε ένα βίντεο με στιγμιότυπα λίγο πριν και μετά από την ένοπλη συμπλοκή κατά την διάρκεια ληστείας με ομηρία στο Καματερό που σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου.

Η ένοπλη ληστεία με την ομηρία υπαλλήλου κατέληξε με τον σοβαρό τραυματισμό του 39χρονου δράστη, ελληνικής καταγωγής.

Ο δράστης εισέβαλε στο σούπερ μάρκετ My Market, στην λεωφόρο Φυλής 205 στο Καματερό και με την απειλή πιστολιού επιχείρησε να αρπάξει τα χρήματα από τα ταμεία. Κάποιος όμως ειδοποίησε την αστυνομία και σε πολύ σύντομο χρόνο έφτασαν στο σημείο περιπολικά της Άμεσης Δράσης και οι αστυνομικοί κύκλωσαν το γεμάτο από κόσμο κατάστημα, στο οποίο εγκλωβίστηκε ο ένοπλος.

Οι αστυνομικοί, όπως φαίνεται και ακούγεται στο βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα, τον κάλεσαν να παραδοθεί, φωνάζοντας του να παραδοθεί, να πετάξει το όπλο και να μην κάνει τη θέση του ακόμη πιο δύσκολη.

Ωστόσο ο 39χρονος άρπαξε μια κοπέλα υπάλληλο του σούπερ μάρκετ, την οποία επιχείρησε να χρησιμοποιήσει ως όμηρο και ασπίδα για να διαφύγει. Η υπάλληλος όμως κατάφερε να ξεφύγει από τα χέρια του και τότε άρχισε ανταλλαγή πυροβολισμών με τους αστυνομικούς με αποτέλεσμα να τραυματισθεί σοβαρά ο δράστης στο στήθος και να διακομισθεί σε κρίσιμη κατάσταση στο Θριάσιο Νοσοκομείο Ελευσίνας, όπου και εξακολουθεί να νοσηλεύεται φρουρούμενος.

Ακούστε και το ηχητικό ντοκουμέντο

Δημοφιλή