ΔΙΕΘΝΕΣ
16/03/2017 16:02 EET | Updated 16/03/2017 16:02 EET

«Την τρώει»: Kλήση έκτακτης ανάγκης για επίθεση «κανίβαλου» σε ξενοδοχείο στην Ουαλία

Blue light flasher atop of a police car. City lights on the background.
artolympic via Getty Images
Blue light flasher atop of a police car. City lights on the background.

Ιδιοκτήτρια ξενοδοχείου κάλεσε τη γραμμή έκτακτης ανάγκης λέγοντας ότι ένας κανίβαλος κατασπάραζε το πρόσωπο του θύματός του.

Η Μάντι Μάιλς έγινε αυτόπτης μάρτυρας μίας αποτρόπαιας σκηνής όταν άκουσε τις κραυγές της 22χρονης Τσέρις Γιεμ στο ξενοδοχείο Sirhowy Arms στο χωριό Argoed της Νότιας Ουαλίας.

«Υπάρχει ένας νεαρός στο δωμάτιο είπε στον υπάλληλο της γραμμής έκτακτης ανάγκης. Την τρώει κυριολεκτικά. Είναι απαίσιο. Το όνομά του είναι Μάθιου Ουίλιαμς και βρίσκεται στο δωμάτιο 7. Ακούγονται ουρλιαχτά. Θεέ μου. Είναι απαίσιο. Πήγα στο δωμάτιο και αυτός την είχε σκοτώσει. Θεέ μου. Δεν μπορεί να συνέβη στα αλήθεια αυτό», είπε η ιδιοκτήτρια, όπως αναφέρει ο Independent.

Σύμφωνα με την ιδιοκτήτρια, ο 34χρονος είχε επιτεθεί πρώτα στη Γιεμ με κατσαβίδι και μετά επιχείρησε να φάει το πρόσωπό της.

Το ζευγάρι είχε γνωριστεί λίγο πριν γίνει η δολοφονία τον Νοέμβριο του 2014. Ο Γουίλιαμς είχε αποφυλακιστεί μόλις δυο εβδομάδες πριν σκοτώσει την 22χρονη.

Η 50χρονη ιδιοκτήτρια του ξενοδοχείου κατέθεσε στην αστυνομία όσα είδε και άκουσε με τα αυτιά της.

Είπε μάλιστα στο δικαστήριο ότι όταν άκουσε τις κραυγές ξεκλείδωσε το δωμάτιο και όταν μπήκε μέσα είδε την 22χρονη σερβιτόρα να βρίσκεται ξαπλωμένη στο πάτωμα ενώ ο Ουίλιαμς να κάθεται από πάνω της. Υπήρχε αίμα παντού και περιέγραψε τη σκηνή σαν ταινία τρόμου, προσθέτοντας ότι αργότερα προσπάθησε να μιλήσει στον Ουίλιαμς αλλά εκείνος δεν την αναγνώρισε.

«Το κεφάλι του ήταν ακριβώς πάνω από το δικό της. Εκείνος δεν αντιδρούσε ενώ του μιλούσα. Του είπα: "Mάθιου, ξέρεις τι κάνεις;". Kαι τότε ο γιος μου του είπε: "Tην τρως;". Kαι παρόλο που οι ιατροδικαστικές εξετάσεις έδειξαν ότι δεν την έτρωγε, εγώ συνεχίζω να πιστεύω ότι αυτό έκανε», ανέφερε η Μάντι Μάιλς.

Η αστυνομία έφτασε στον ξενώνα 14 λεπτά μετά την κλήση στη γραμμή έκτακτης ανάγκης. Ο Ουίλιαμς εξουδετερώθηκε από τις αρχές και λίγο αργότερα πέθανε.

Το δικαστήριο αποφάνθηκε ότι ο Ουίλιαμς, ήταν ένας παρανοϊκός σχιζοφρενής που είχε βγει από το νοσοκομείο δύο εβδομάδες νωρίτερα, χωρίς να έχει λάβει οποιοδήποτε φάρμακο ή ιατρική επίβλεψη, σύμφωνα με το BBC.

Η μητέρα του, η Σάλι Αν Ουίλιαμς, δήλωσε ότι η οικογένειά του είχε προσπαθήσει δίχως αποτέλεσμα να του κλείσει ραντεβού με τους γιατρούς και την τοπική ομάδα ψυχικής υγείας πριν από την επίθεση.

Είπε επίσης ότι της είχε εκμυστηρευτεί ο ίδιος ότι λίγες ημέρες πριν από την δολοφονία αισθανόταν παρανοϊκός και ότι άκουγε φωνές.

Sponsored Post