Σάλος στην Ισπανία: Έκαναν πάρτι με στρίπερ (και μάλιστα σε δημόσιο κτίριο) για υπάλληλο που συνταξιοδοτείται

Σάλος στην Ισπανία: Έκαναν πάρτι με στρίπερ (και μάλιστα σε δημόσιο κτίριο) για υπάλληλο που συνταξιοδοτείται

To ότι τα πάρτι στο γραφείο καμία φορά μπορεί να ξεφύγουν επικίνδυνα το γνωρίζουμε σχεδόν όλοι.

Aλλά ένα δημοτικό συμβούλιο στην Ισπανία φαίνεται ότι το παράκανε καθώς οι υπάλληλοί του προσέλαβαν στρίπερ για να γιορτάσουν το πάρτι συνταξιοδότησης ενός συναδέλφου τους και μάλιστα μέσα σε δημόσιο κτίριο, σύμφωνα με τη Daily Mail.

Ωστόσο μετά το ξέφρενο γλέντι ήρθε και η ώρα της κρίσης και οι επικεφαλής του δημοτικού συμβουλίου στην ισπανική πόλη Alcala de Henares καλούνται τώρα να απολογηθούν για τα απρεπή πλάνα που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας.

Το βίντεο από το πάρτι έγινε viral και σε αυτό φαίνεται ένας δημόσιος υπάλληλος να κάθεται σε μία καρέκλα έχοντας ανοιχτό το πουκάμισό του, ενώ μία ημίγυμνη στρίπερ χορεύει πάνω του προκλητικά. Την ίδια στιγμή δεκάδες συνάδελφόι του παρακολουθούν ζητωκραυγάζοντας το «εκρηκτικό» σόου της νεαρής χορεύτριας.

Το υλικό δημοσιεύτηκε στις 14 Μαρτίου και μέχρι στιγμής έχει πετύχει περισσότερες από 150.000 προβολές. Όπως ήταν αναμενόμενο το εν λόγω βίντεο έχει συγκεντρώσει ποικίλα σχόλια με πολλούς από αυτούς να κατηγορούν τους άνδρες για ανάρμοστη και σεξιστική συμπεριφορά.

Προσοχή ακατάλληλες εικόνες:

Δημοφιλή