Το «Despicable Me» επιστρέφει και ο Gru γνωρίζει τον σατανικό δίδυμο αδερφό του

Το Despicable Me (Εγώ, Ο Απαισιότατος) είναι μία από αυτές τις ταινίες κινουμένων σχεδίων που έγιναν υπέρ-διάσημες εκεί που δεν το περίμενε κανείς, αποδεικνύοντας πως αν διαθέτεις μια καλή ομάδα σεναριογράφων, έναν καλό σκηνοθέτη και αντιμετωπίζεις τα παιδιά με το σεβασμό που τους αξίζει, μπορείς να βάλεις ακόμη κι έναν «κακό» ως πρωταγωνιστή σε μια «παιδική» ταινία και να την εκτινάξεις στα ύψη.

Εντάξει, τα Minions έβαλαν και αυτά το χεράκι τους στη δημοτικότητα του franchise, το παραδεχόμαστε.

Τέσσερα χρόνια μετά το sequel του Despicable Me, έρχεται η τρίτη ταινία με πρωταγωνιστή τον υπέροχο Gru, ο οποίος αυτή τη φορά ανακαλύπτει πως έχει ένα δίδυμο αδερφό, τον Dru, του οποίου την ύπαρξη αγνοούσε πλήρως. Η γνωριμία τους, ωστόσο, εξελίσσεται σε κάτι εντελώς διαφορετικό από αυτό που είχε φανταστεί.

Ο Steve Carrell δανείζει τη φωνή του και στους δύο αδερφούς, η Kristen Wiig επιστρέφει ως πρώην πράκτορας και σύζυγος του Gru, Lucy Wilde, ενώ στο καστ προστίθεται για πρώτη φορά και ο Steve Coogan ως Silas.

Στην τρίτη ταινία του Απαισιότατου, τα Minions θα έχουν σημαντικά μικρότερο ρόλο, καθώς σύμφωνα με τη Universal, το βάρος θα δοθεί στους δύο αδερφούς. Δεν θα πούμε ψέματα, μια ανακούφιση την πήραμε.

Δείτε το trailer παρακάτω: