Η Emilia Clarke αφήνει τους δράκους για να φροντίσει ένα αγοράκι που ακούει φωνές σ' ένα στοιχειωμένο σπίτι

Η Emilia Clarke αφήνει τους δράκους για να φροντίσει ένα αγοράκι που ακούει φωνές σ' ένα στοιχειωμένο σπίτι
Voice From the Stone

Μετά το όχι και τόσο καλό αλλά σχετικά συμπαθητικό το «Me Before You» και το κάπως αστείο «Terminator: Genisys», ήρθε η ώρα για την Emilia Clarke να πρωταγωνιστήσει στο κλασικό είδος ταινίας που επιλέγουν όλοι οι ηθοποιοί που έχουν γίνει γνωστοί μέσα από μια υπέρ-επιτυχημένη σειρά ή franchise (δες Daniel -Harry Potter- Radcliffe) προκειμένου να αλλάξουν λίγο την εικόνα τους και να αποδείξουν πως έχουν και άλλα βέλη στην υποκριτική φαρέτρα τους (να ένα κλισέ που δεν περίμενα να γράψω ποτέ). Και αυτό το είδος δεν είναι άλλο από το μεταφυσικό θρίλερ.

Η Clarke αφήνει για λίγο πίσω της το «Game of Thrones» και τους δράκους της και πρωταγωνιστεί στο «Voice from the Stone», του οποίου το πρώτο επίσημο trailer κυκλοφόρησε μέσα στην εβδομάδα που μας πέρασε.

Στην ταινία, η Clarke υποδύεται μια νοσοκόμα στην Ιταλία του 1950, η οποία πιάνει δουλειά σε μια αρχοντική εξοχική κατοικία ως γκουβερνάντα ενός μικρού αγοριού που σταμάτησε να μιλά μετά το θάνατο της μητέρας του. Φυσικά δεν πρόκειται για μια απλή ιστορία ενηλικίωσης, καθώς στην πορεία του trailer βλέπουμε πως κάτι σατανικό πλανάται στην ατμόσφαιρα: το παιδί ακούει φωνές, το σπίτι είναι στοιχειωμένο, μπορεί και το ίδιο το αγόρι, και ο χαρακτήρας της Clarke δεν αργεί να βρεθεί σε θανάσιμο κίνδυνο.

Το trailer είναι αρκετά τρομακτικό και πιθανώς να σας κόψει κάθε διάθεση να επισκεφθείτε παλιά σπίτια και κάστρα της Ιταλίας, να κάνετε baby-sitting ή να ξανά-έρθετε σε επαφή με μικρά παιδιά, αλλά αυτή είναι η πραγματική διασκέδαση που προσφέρει ένα θρίλερ, σωστά;

Το «Voice from the Stone» θα κάνει πρεμιέρα στις 28 Απριλίου.