ΕΙΔΗΣΕΙΣ
20/03/2017 09:08 EET | Updated 20/03/2017 09:18 EET

Φίλης: Δεν έχω κάνει δήλωση υπέρ της άμεσης διενέργειας εκλογών

Pacific Press via Getty Images
GREEK PARLIAMENT, ATHENS, GREECE - 2016/01/27: Minister of Education, Research and Religion Nikos Filis during his speech for the Remembrance Day of the Holocaust of the Greek Jewish by Greek Parliament. (Photo by Dimitrios Karvountzis/Pacific Press/LightRocket via Getty Images)

Δεν έχει κάνει καμία δήλωση, σε κανένα μέσο ενημέρωσης, υπέρ της άμεσης διενέργειας εκλογών, σημειώνει ο πρώην υπουργός Παιδείας, Νίκος Φίλης και τονίζει πως «βιάζονται όσοι κατασκευάζουν σενάρια εκλογών», με αφορμή το πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ».

«Η κυβέρνηση συνεχίζει τη διαπραγμάτευση με τους δανειστές, προκειμένου να επιτύχει την καλύτερη δυνατή συμφωνία προς όφελος των Ελλήνων πολιτών και ιδιαίτερα εκείνων που έχουν πληγεί σκληρά από την κρίση. Βιάζονται, λοιπόν, όσοι κατασκευάζουν σενάρια εκλογών. Οι εξελίξεις θα συζητηθούν στην ώρα τους, στα αρμόδια όργανα του ΣΥΡΙΖΑ, όπου με κοινή αγωνία και ευθύνη για την πατρίδα και τους πολίτες θα ληφθούν οι αποφάσεις. Για τον λόγο αυτό, δεν έχω κάνει καμία δήλωση υπέρ της άμεσης διενέργειας εκλογών σε κανένα μέσο ενημέρωσης, όπως τεχνηέντως με εμφανίζει το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ», επισημαίνει, σε γραπτή δήλωση του, ο κ. Φίλης.

Sponsored Post