Η Apple παρουσίασε το πρώτο κόκκινο iPhone στην ιστορία της

Η Apple παρουσίασε το πρώτο κόκκινο iPhone στην ιστορία της

Η Apple παρουσίασε χτες, Τρίτη 21/3, μια νέα χρωματική πρόταση για το δημοφιλές iPhone 7: μετά το λευκό, το χρυσό, το μαύρο και το ροζ, ήρθε η ώρα για το βαθύ κόκκινο.

Το νέο αυτό προϊόν της Apple ονομάζεται (RED) και μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις του θα διατεθεί στον οργανισμό (RED) που υποστηρίζει την πρόληψη του AIDS και τις έρευνες για αυτήν. Παρ' ότι στο παρελθόν η εταιρεία είχε διαθέσει στην αγορά ειδικές κόκκινες θήκες για το iPhone, στο πλαίσιο της κίνησης (PRODUCT)RED, αυτή είναι η πρώτη φορά που η δημοφιλής συσκευή βάφεται η ίδια με ένα τόσο τολμηρό χρώμα.

Η Apple είπε την Τρίτη πως μέχρι στιγμής έχει συγκεντρώσει $130 εκατομμύρια για τον οργανισμό (RED).

Η ειδική αυτή έκδοση iPhone θα διατίθεται μόνο σε μοντέλα των 128GB και 256GB, ενώ θα κοστίζει όσο και τα προηγούμενα iPhone 7 και 7 Plus, με το κόκκινο iPhone 7 να ξεκινά από $749 και το κόκκινο iPhone 7 Plus από $869.

Το χρώμα είναι και το μόνο που αλλάζει, ωστόσο, στο νέο αυτό μοντέλο, καθώς όλα τα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά του παραμένουν ακριβώς τα ίδια με του iPhone 7. Η Apple δεν πρόκειται να κυκλοφορήσει νέο μοντέλο iPhone μέχρι τον Σεπτέμβριο.

Και τα δύο μοντέλα θα είναι διαθέσιμα προς πώληση παγκοσμίως στις 24 Μαρτίου στο Apple Store, στο site της Apple και σε εξουσιοδοτημένους πωλητές.

Στην ίδια εκδήλωση, η Apple παρουσίασε και ένα νέο iPad 9.7 ιντσών, το οποίο αποτελεί την τελευταία προσθήκη στη μεγάλη σειρά tablet της εταιρείας. Πέρα από τα τεχνικά στοιχεία, το πραγματικά μεγάλο νέο σε αυτή την κυκλοφορία είναι πως το εν λόγω tablet θα είναι αρκετά προσβάσιμο οικονομικά. Η τιμή του νέου iPad (το οποίο ονομάζεται απλά iPad) θα ξεκινά από $329, κάτι που το κατατάσσει στη λίστα με τα πιο φτηνά tablets που έχει κυκλοφορήσει ποτέ η Apple.

Δημοφιλή