ΔΙΕΘΝΕΣ
23/03/2017 04:19 EET | Updated 04/06/2017 15:32 EEST

Ο γιος του Τραμπ ειρωνεύεται τον Δήμαρχο του Λονδίνου μετά την επίθεση (αφού όμως παραποίησε τις δηλώσεις του)

Jeff Vinnick via Getty Images
VANCOUVER, BRITISH COLUMBIA - FEBRUARY 28: Donald Trump Jr. arrives at a ceremony for the official opening of the Trump International Tower and Hotel on February 28, 2017 in Vancouver, Canada. The tower is the Trump Organization's first new international property since Donald Trump assumed the presidency. (Photo by Jeff Vinnick/Getty Images)

Την πιο δύσκολη ώρα επέλεξε ο Ντόναλντ Τραμπ ο νεότερος να κάνει σαρκαστικά σχόλια σε βάρος του δημάρχου του Λονδίνου όπου λίγες ώρες νωρίτερα είχε εκδηλωθεί η τρομοκρατική επίθεση. Βέβαια ίσως για την οικογένεια Τραμπ ο μουσουλμάνος δήμαρχος της αγγλικής πρωτεύουσας να είναι ένας αγαπημένος στόχος.

Όπως και να χει ο υιός Τραμπ θυμήθηκε μια δήλωση που είχε κάνει ο Σαντίκ Χαν, δήμαρχος του Λονδίνου, τον περασμένο Σεπτέμβριο. Σε μια συνέντευξή του λοιπόν είχε αναφέρει πως ο κίνδυνος της τρομοκρατίας είναι στις μέρες αναπόσπαστο κομμάτι για όσους ζουν σε μεγαλουπόλεις και παράλληλα παρακινούσε τους Λονδρέζους να είναι σε επαγρύπνηση. Και εξηγούσε: «Αυτό σημαίνει πως πρέπει να είμαστε σε εγρήγορση, να έχουμε μια αστυνομία που να είναι σε επαφή με την κοινωνία. Σημαίνει πως οι υπηρεσίες ασφαλείας πρέπει να είναι σε ετοιμότητα αλλά επίσης σημαίνει να ανταλλάσσουμε ιδέες και βέλτιστες πρακτικές».

Τώρα λοιπόν, πέντε μήνες, ο Ν.Τραμπ θυμήθηκε τη δήλωση και λίγο μετά την τρομοκρατική επίθεση έγραψε σαρκαστικά στο Twitter: «Μου κάνεις πλάκα;! Οι τρομοκρατικές επιθέσεις είναι μέρος της ζωής στις μεγαλουπόλεις, λέει ο Δήμαρχος του Λονδίνου Σαντίκ Χαν».

Φυσικά η απόδοση των λεγόμενων του Δημάρχου του Λονδίνου από τον Τραμπ, απέχει πολύ από την πραγματικά δήλωση του κ.Χαν...

Sponsored Post