Σας λείπει το «Downton Abbey»; Τότε θα ενθουσιαστείτε με αυτά τα νέα

Σας λείπει το «Downton Abbey»; Τότε θα ενθουσιαστείτε με αυτά τα νέα
AOL

Όταν μία τόσο άψογη σειρά όπως το Downton Abbey τελειώνει, τότε είναι απολύτως φυσιολογικό να νιώθει κανείς ένα μεγάλο κενό στη ζωή του.

Εάν λοιπόν υποφέρετε και εσείς από αυτό το μεγάλο κενό, σας έχουμε καλά νέα, επειδή το Downton Abbey ίσως επιστρέψει, αλλά στις μεγάλες οθόνες αυτή τη φορά.

Αυτό αποκάλυψε ο ηθοποιός Jeremy Swift, ο οποίος υποδυόταν τον Septimus Spratt στη σειρά. «Υποτίθεται ότι τα γυρίσματα θα άρχιζαν φέτος, αλλά ακόμα δεν έχει οριστικοποιηθεί», είπε στο ITV. «Έχει να κάνει με το συντονιστούν όλοι στον ίδιο χρόνο και τόπο. Πιστεύω ότι υπάρχει μεγάλη όρεξη για αυτό».

Αποκάλυψε επίσης ότι σε κάποια μέλη του cast στάλθηκε και σενάριο, το οποίο όμως στη συνέχεια εξαφανίστηκε μυστηριωδώς. «Υπάρχει ένα σενάριο που στάλθηκε σε όλους μας, αλλά στη συνέχεια εξαφανίστηκε σε στυλ “Mission Impossible”».

Ίσως βέβαια αυτό έγινε επειδή δεν έχουν παρθεί ακόμη οριστικές αποφάσεις σχετικά με τα γυρίσματα της ταινίας. Άλλωστε, η Carnival Films, η οποία είναι υπεύθυνη για την παραγωγή του δράματος εποχής, έχει δηλώσει στο BBC ότι δεν έχουν γίνει ακόμη επίσημες ανακοινώσεις: «Όταν τα μελλοντικά σχέδια είναι σίγουρα θα υπάρξει φυσικά μία ανακοίνωση».

Όπως και να έχει, ο ενθουσιασμός μας είναι ήδη έντονος! Εάν δεν έχετε δει τη σειρά, τώρα είναι σίγουρα η τέλεια ευκαιρία να το κάνετε, έτσι ώστε όταν βγει η ταινία -σύντομα το ελπίζουμε- να είστε έτοιμοι.