Οι τρεις σημαντικότεροι λόγοι για να μη χάσετε το συνέδριο «Game Changer in Digital Growth»

Οι τρεις σημαντικότεροι λόγοι για να μη χάσετε το συνέδριο «Game Changer in Digital Growth»

Οι ψηφιακές τεχνολογίες αλλάζουν με πολύ γρήγορους ρυθμούς την οικονομία και την κοινωνία, μεταμορφώνοντας τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι ζουν, εργάζονται, επιχειρούν αλλά και επικοινωνούν.

Η ψηφιακή επανάσταση, προσφέρει ευκαιρίες που ήταν άγνωστες ακόμα και στο κοντινό παρελθόν. Τα αποτελέσματα της ενσωματώνονται με επιταχυνόμενους ρυθμούς σε όλους τους τομείς της ανθρώπινης δραστηριότητας και είναι βέβαιο ότι στα επόμενα χρόνια θα αποτελεί έναν από τους καθοριστικούς συντελεστές για την ανάπτυξη, για νέες θέσεις εργασίας αλλά και για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ανθρώπων.

Η 24MEDIA, το μεγαλύτερο δίκτυο ψηφιακών μέσων στην Ελλάδα, σε συνεργασία με την εταιρεία στρατηγικής επικοινωνίας Συμεών Γ. Τσομώκος ΑΕ, διοργανώνει το«Game Changer in Digital Growth», τη νέα προσθήκη στη σειρά συνεδρίων Game Changer, την Τρίτη, 28 Μαρτίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Στόχος; Να τονίσει στρατηγικές και να εξειδικεύσει τους τομείς παρέμβασης στους οποίους θα πρέπει να εστιαστεί η προσπάθεια, ούτως ώστε η χώρα μας να ενταχθεί με αξιώσεις στον παγκόσμιο ψηφιακό χάρτη.

Και αυτοί είναι οι 3 σημαντικότεροι λόγοι για να μην το χάσετε:

1. Θα ακούσετε από κοντά τις ομιλίες σπουδαίων ανθρώπων

Ένα από τα ισχυρότερα χαρακτηριστικά κάθε συνεδρίου Game Changer, είναι η παρουσία ομιλητών που διαπρέπουν στον τομέα τους, οι οποίοι μοιράζονται με το κοινό τις γνώσεις, την εμπειρία και τη φιλοσοφία τους. Έτσι και στο Game Changer in Digital Growth, η λίστα με τους ομιλητές που θα λάβουν μέρος στα προγραμματισμένα πάνελ για την πολιτική, την οικονομία και τις επιχειρήσεις, δεν θα μπορούσε παρά να είναι εντυπωσιακή:

Μιχάλης Τσαμάζ, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος, Όμιλος ΟΤΕ & Μέλος Δ.Σ., ΣΕΒ, Θωμάς Σκορδάς, Director of Digital Excellence & Science Infrastructure, DG CONNECT, European Commission, Νέλλη Τζάκου-Λαμπροπούλου, Γενική Διευθύντρια Λιανικής Τραπεζικής, Μέλος της Ε.Ε., Εθνική Τράπεζα, Γιάννης Κόκκοτος, Γενικός Διευθυντής Βιομηχανικού Αυτοματισμού, ΑΒΒ Ελλάδας και Κύπρου Paul Papadimitriou, Global innovation scout & Customer Experience Expert, Founder, Intelligencr, UK, Ανδρέας Αθανασόπουλος, Αντιπρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος, Dixons South East Europe-Kotsovolos, Menny Barzilay, Cyber Security Expert, Co-founder, FortyTwo Cyber Security Professional Services (Israel) & FortyTwo R&D Labs (India), CTO, Interdisciplinary Cyber Research Center, Tel-Aviv University, Dr Alex Eleftheriadis, Chief Scientist and co-founder, Vidyo, USA, Κωστής Σταυρόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος, iSquare, Μυλαίδη Στούμπου, Director of Cloud Productivity Sales for Germany & CEE, Microsoft, Μανώλης Μανασάκης, Γενικός Διευθυντής, Uber Greece.

2. Θα γίνετε αποδέκτες ιδεών που θα σας ανοίξουν νέους δρόμους

Το συνέδριο θα παρουσιάσει τα αποτελέσματα της ψηφιακής τεχνολογικής επανάστασης, καθώς και τις ευκαιρίες αλλά και τις προκλήσεις για όλους τους τομείς της ανθρώπινης δραστηριότητας και το ευρύτερο επιχειρείν. Θα θέσει ερωτήματα και, κυρίως, θα δώσει απαντήσεις, με πρώτη και κυριότερη αυτή στην ερώτηση «Πώς μπορεί η χώρα μας, να διεκδικήσει μία καλύτερη θέση μεταξύ των κρατών μελών της ευρωπαϊκής οικογένειας;». Μέσα από αυτό το διάλογο, ο κάθε παρευρισκόμενος μπορεί να αντλήσει τα στοιχεία, τις ιδέες και την έμπνευση που χρειάζεται για να εξελιχθεί στον τομέα του, να αυξήσει την παραγωγικότητα της επιχείρησής του και, κυρίως, να ενημερωθεί εις βάθος για τις δυνατότητες που του προσφέρει η εποχή της ψηφιακής επανάστασης.

3. Θα γνωρίσετε ενδιαφέροντες ανθρώπους από το χώρο των επιχειρήσεων και της ψηφιακής ανάπτυξης που θα διευρύνουν το δίκτυό σας -και όχι μόνο

Μέσα στο εντυπωσιακό κτίριο του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, στην αίθουσα Νίκος Σκαλκώτας, θα συνυπάρξουν για μία ολόκληρη ημέρα επιχειρηματίες και επιστήμονες από όλο τον κόσμο, άνθρωποι με βαθιά γνώση των νέων τεχνολογιών και ανερχόμενοι «παίκτες» του διεθνούς ψηφιακού χάρτη που έχουν αρχίσει ήδη να διαπρέπουν στους τομείς τους. Μέσα σε μια τόσο ισχυρή «κυψέλη» ιδεών και ιδιοτήτων, θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε νέες γνωριμίες που ενδεχομένως να οδηγήσουν την επιχείρησή σας και εσάς τους ίδιους σε επαγγελματικά μονοπάτια με μοναδικές προοπτικές που δεν είχατε καν φανταστεί.

Ραντεβού λοιπόν την Τρίτη 28 Μαρτίου 2017 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών!

Μεγάλος Χορηγός του συνεδρίου είναι ο Όμιλος ΟΤΕ. Χορηγός του Συνεδρίου η ABB. Υποστηρικτές του Game Changer in Digital Growth είναι οι EΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ, REGUS, ATHENS TECH COLLEGE και BCA COLLEGE. Επίσημος Αερομεταφορέας της εκδήλωσης είναι η AEGEAN. Χορηγοί επικοινωνίας: Direction Business Network-AdBusiness, Business Today, BusinessNews.gr, Advertising.gr και η The Huffington Post Greece.

To συνέδριο θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα των GRECA, ΕΜηΠΕΕ και ΙΑΒ.

Περισσότερες πληροφορίες για το συνέδριο και τους τρόπους συμμετοχής μπορείτε να βρείτε στο www.gamechanger.gr