ΕΙΔΗΣΕΙΣ
26/03/2017 10:55 EEST | Updated 26/03/2017 17:46 EEST

Αυτός ο παππούς έδωσε στην εγγονή του ένα μοναδικό δώρο. Κι εσείς, αν μπορείτε, μην συγκινηθείτε

twitter/Lauren Blank

Αυτός ο παππούς κρατούσε λεπτομερείς σημειώσεις από τις περιπέτειες που είχε ζήσει με την εγγονή του καθώς εκείνη μεγάλωνε και για τα 16α γενέθλιά της, αποφάσισε να της τις χαρίσει.

Η Lauren Blank ανέβασε στο Twitter φωτογραφίες από τρία τετράδια που ο παππούς της, Ron Petrillo, είχε γεμίσει με ιστορίες από κάθε φορά που βρίσκονταν οι δυο τους.

Η Blank ανέφερε ότι έπαθε σοκ όταν της έδωσε τα τετράδια που περιείχαν περιστατικά από τον χρόνο που είχαν περάσει μαζί από τα 2 της χρόνια μέχρι όταν έγινε 5 ετών.

«Κανείς δεν ήξερε ότι τα έγραφε όλα αυτά τα χρόνια. Το είχε κρατήσει μυστικό ακόμα και από την μαμά μου», είπε στην The Huffington Post.

Η πρώτη ιστορία, έχει τίτλο «Η ιστορία του παππού» και γράφτηκε στις 16 Φεβρουαρίου 2003. Στην ιστορία αυτή ο Petrillo αναφέρει ότι ξεκινάει να γράφει «ώστε μία μέρα να το διαβάσεις και να διασκεδάσει. Θα είναι μία καθημερινό αρχείο που θα αφορά εμάς».

Όχι δεν κλαίμε...

Εσείς κλαίτε.

Το ποστ που έκανε η Lauren δεν έχει αφήσει ασυγκίνητο ούτε το διαδίκτυο, αφού πολλοί είναι εκείνοι που έχουν μοιραστεί την ιστορία της.

Sponsored Post